Audi Q7 3.0 TDI alınır mı?

ReqSeuZ

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.
Audi 2007 Q7 3.0 TDI 320.000 km de ve ful servis bakımlı 2 yıl önce şanzımanı serviste değişmiş sıfırı ile.
Araç ilk sahibinden ve kazasız almayı düşünüyorum. Yakıt benim için sorun değil sadece hafta sonları kullanacağım.
Ne dersiniz?

Merhaba.
Audi Q7 3.0 TDI 320.000 km de ve ful servis bakımlı 2 yıl önce şanzımanı serviste değişmiş sıfırı ile.
Araç ilk sahibinden ve kazasız almayı düşünüyorum. Yakıt benim için sorun değil sadece hafta sonları kullanacağım.
Ne dersiniz?
Varsa ilan linki paylaşabilir misiniz?

İlanda değil bir tanıdığımda araç.
Bütçem baktığınız araç civarında olsaydı daha güncel ve KMS'i düşük bir araç alırdım. 320 bin km 3.0 motor tercih etmek pek mantık çerçevesinde değil gibi hocam.

Ustam araç güzel bir araç ancak ben almanızı önermem. Eski premium araçlar maalesef saatli bomba. 4-5 yıl önce 2004 model bir audi a6 maceram olmuştu oradan biliyorum. Eski nesil premium marka araç alınacaksa subaru, lexus gibi japon markalarına yönelmelisin. Almanlarda ise eski olup da alınabilecek tek marka mercedes'dir. 320bin km'de bir audi hele hele yüksek hacimli dizel motor sorun çıkarttı mı insanı sinir hastası yapar.

Öncelikle hocam Audi Q7 gerçekten şu an bu paralara alabileceğiniz en güvenli konforlu ve güçlü araç ancak bu aracı alırsanız büyük ihtimalle son sahibi siz olursunuz çünkü bu araçlar genelde 300 ile 400 bin km bandında oluyor ve herhangi bir bir bakımsız Audi'nin zaten ömrü bu kadardır bu saaten sonra şanzumanından tut en küçük parçası enjektör puluna kadar sorun çıkarabilir biz bundan 5 sene önce toureag almıştık 250.000 km de artık sorunlarından bıktığımız için satma kararı almıştık size bu bütçelerde önerim eğer premium bir araç istiyorsan gine vag grubundan Audi Q5 olacaktır aynı paralara 180 ila 250 bin km arasında alabilir bakımlarını yaptırarak kim bilir 500 bin km bile yapabilirsiniz. Hoşça kalın.

Merhaba.
Audi 2007 Q7 3.0 TDI 320.000 km de ve ful servis bakımlı 2 yıl önce şanzımanı serviste değişmiş sıfırı ile.
Ne dersiniz?

Hocam ilk sahibi ise güzel bakmıştır arabaya 320.000 km biraz fazla ama servis bakımlıysa düzgünde kullandıysa 500.000 kmye kadar gideri vardır o motorun korkacağınız tek şey elektronik aksamları olsun. Benim elime bu şekilde bir fırsat geçse araçta F10 olsa paramda yetiyorsa alırdım.

Hocam ilk sahibi ise güzel bakmıştır arabaya 320.000 km biraz fazla ama servis bakımlıysa düzgünde kullandıysa 500.000 kmye kadar gideri vardır o motorun korkacağınız tek şey elektronik aksamları olsun. Benim elime bu şekilde bir fırsat geçse araçta F10 olsa paramda yetiyorsa alırdım.
Usta dediklerimi tekrar etmişsin ama bana beğenmedim atmışsın. Anlamadım seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı