Audition'da Export Yapamama Sorunu

Makaleler
10
Yer
ANKARA
Merhaba, Audition'u orijinal deneme sürümü olarak kullanmaktayım. Önceden yaptığım düzenlemeleri sorunsuzca kaydederken bugün anlamadığım bir biçimde kayıt aldığım videonun seslerinde düzenlemeler yaptıktan sonra export yapamıyorum. Kısacası seçenekler görünmez oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Programı sildim Creative Cloud üzerinden tekrar indirdim olmadı. Bilmeden bir şey mi yaptım onu da bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Aynı şekilde sesin bir kısmı seçili olduğu halde gürültü temizleyici ayarını da kullanamıyorum.

Sorunum çözüldü. Adobe Yardım Merkezi ile "Bize Ulaşın" kısmından yazışmalı (ingilizce olarak) iletişime geçtim ve Adobe teknisyeni bilgisayarıma canlı bağlanarak Adobe ile ilgili tüm dosyaları sildi, Creative Cloud'u güncelleyip Audition'u baştan kurdu ve sorun düzeldi. Tereddüt edenler çekinmeden iletişime geçebilir. Benim yabancı dilim olmadığı halde bunu belirttim ve Google Çeviri vasıtasıyla sorunlarımı yazarak dile getirdiğimi de ayrıca söyledim kendilerine. Bilgisayarıma bağlanıldığında ilk baktıkları şey ise ekran kartı sürücümün güncelliği oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…