Audition'da Export Yapamama Sorunu

Katılım
28 Ocak 2014
Mesajlar
2.994
Makaleler
10
Çözümler
6
Yer
ANKARA
Merhaba, Audition'u orijinal deneme sürümü olarak kullanmaktayım. Önceden yaptığım düzenlemeleri sorunsuzca kaydederken bugün anlamadığım bir biçimde kayıt aldığım videonun seslerinde düzenlemeler yaptıktan sonra export yapamıyorum. Kısacası seçenekler görünmez oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Programı sildim Creative Cloud üzerinden tekrar indirdim olmadı. Bilmeden bir şey mi yaptım onu da bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

export.png


Aynı şekilde sesin bir kısmı seçili olduğu halde gürültü temizleyici ayarını da kullanamıyorum.

noise-reduction.PNG

Sorunum çözüldü. Adobe Yardım Merkezi ile "Bize Ulaşın" kısmından yazışmalı (ingilizce olarak) iletişime geçtim ve Adobe teknisyeni bilgisayarıma canlı bağlanarak Adobe ile ilgili tüm dosyaları sildi, Creative Cloud'u güncelleyip Audition'u baştan kurdu ve sorun düzeldi. Tereddüt edenler çekinmeden iletişime geçebilir. Benim yabancı dilim olmadığı halde bunu belirttim ve Google Çeviri vasıtasıyla sorunlarımı yazarak dile getirdiğimi de ayrıca söyledim kendilerine. Bilgisayarıma bağlanıldığında ilk baktıkları şey ise ekran kartı sürücümün güncelliği oldu.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı