Elektronik Aula AWK310 Kablosuz klavye 388 TL!

Hocam ürün başlığında Bluetooth 4.0 diyor fakat özelliklerinde ve diğer bütün sitelerde 5.1 diyor.

Doğru bilgi acaba hangisi?

Kutusunu açtım bugün kullanım kılavuzunda (bağlanacak cihazın Bluetooth 4.0 ve üzeri desteklemesi gerekmektedir.) Yazıyor. Ona göre alabilirsiniz ilk izlenim olarak bu fiyata çok memnun kaldım. Gecikme hissetmedim. @Mando9098 tavsiye için tekrardan teşekkürler.

Kutusunu açtım bugün kullanım kılavuzunda (bağlanacak cihazın Bluetooth 4.0 ve üzeri desteklemesi gerekmektedir.) Yazıyor. Ona göre alabilirsiniz ilk izlenim olarak bu fiyata çok memnun kaldım. Gecikme hissetmedim. @Mando9098 tavsiye için tekrardan teşekkürler.

Az önce bende açtım. Şu an onunla yazıyorum. İnceleme yazacağım birazdan.

Ben de aynı yazıyı gördüm açıkçası gecikme hissetmedin 4.0 veya 5.1 önemi yok ürün yeterli. Bence CS, LoL vs rahatlıkla oynatır.

Siz nasıl buldunuz incelediniz mi?
İnceledim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı