Aula F75 2.4 modda bazı tuşlar basılı kalıyor

hcnuPcitirC

Hectopat
Daha fazla  
Konuyu yazarken bile zorluk çekiyorum, genellikle nedense Valorant'ta oluyor, fakat diğer oyunlarda da oluyor. Bir anda basılı kalıyor tuşlar ve aşırı fazla gecikme oluyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu yazarken bile zorluk çekiyorum, genellikle nedense Valorant'ta oluyor, fakat diğer oyunlarda da oluyor. Bir anda basılı kalıyor tuşlar ve aşırı fazla gecikme oluyor. Sebebi nedir?

2.4 GHz modunda sıkıntı yaşayanların olduğunu duymuştum. Bluetooth bağlantısı ile denediniz mi hiç?

2.4 GHz modunda sıkıntı yaşayanların olduğunu duymuştum. Bluetooth bağlantısı ile denediniz mi hiç?
Bluetooth gecikme yaratır diye kullanmıyorum ama driver güncellemesi yaparak düzelttim yazmayı unuttum konuya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazanmaya devam edip milletin konularına bomboş şeyler yazmaya devam et. 28 yaşındaki kişi.

Bluetooth gecikme yaratır diye kullanmıyorum ama driver güncellemesi yaparak düzelttim yazmayı unuttum konuya.

Bazen dongle şaşırıyor güncelleme ile çözüldüyse güzel.

1- klavye ucuz falan değil, yurt dışında 60 dolara satılan ve insanların F/P bulduğu bir ürün. 1 aylığına indirimle bedavadan biraz fazla fiyata satılması ürünü ucuz yapmıyor.
2- burası bir forum ve konuyu açan kişi yardım istediği için konu açmış. Senin gelip 'klavye kötü ondan dolayı' yazman konuyu açan kişiye bir fayda sağlamıyor. Daha forum kullanmanın amacını bile bilmiyorsun. Bırak gerçekten bilgisi olan kişiler yazsın, sırf insanları kışkırtmak için mesaj kalabalığı yapma.
3- 1000'liraya klavye aldığı için konu sahibinin fakir olduğunu nereden çıkardın ?
4- neden kendini bu kadar kanıtlama ihtiyacı duydun ki? '28 yaşındayım, paramı kendim kazanıyorum, sen benim dengim misin ki' ne bileyim yani, klavye muhabbetinde bile bu kadar kendini kasmana gerek yok, kimse sallamıyor burada ne kadar para kazandığını veya kaç yaşında olduğunu.
5- konu sahibinin ne demesini bekliyorsun? Ay evet hocam klavyem çok kötü çok sağ olun bunu dediğiniz için hemen değiştiriyorum mu diyecekti? Beni zorbalamaya çalıştı deyip paragraf döşeyeceksen boş mesaj yazma yani.

Aula F75 kötü bir klavye değil. Kullanıp hata alanların çoğu Firmware Update veya kendileri kullanırken yaptıkları hatalardan dolayı fark etmeden sıkıntı yaşayan ama daha sonra çözümünü bulan insanlar. Forumlarca yayılan ve TR'de 16 bin üstü satış alan bir ürünün haliyle sorunları çıktığı zaman tekrardan konusu bu forumda gündeme alınacaktı tabii. Ayrıca konuya kötü bir klavye yazmanız arkadaşa yardımcı olmuyor boşa insanları tahrik etmiş ve sinirlendirmiş oluyorsunuz.

Kanka Firmware mı kurdun yoksa sadece driver mı kurdun nasıl düzelttin ben de aynı durumdan muzdaribim.

Type-C üzerinden de bağlanınca bu takılı kalma sorunu var mı? (Düzeldi yazmışsınız ama denemişsinizdir belki diye soruyorum.)

Bende de bu arkadaşın sorunundan var 2.4GHz de takılı kalıyor fakat Type-C ile kablolu bağlantıda takır takır çalışıyor çok iyi.

Type C üzerinden de bağlanınca bu takılı kalma sorunu var mı? (Düzeldi yazmışsınız ama denemişsinizdir belki diye soruyorum.)
hocam firmware uptade yapın ve en çok önemli etken olan dongle uzaklığı. Klavyenin dongleye uzak kalmaması lazım. Tekli usb uzatıcılarından alın dongleyi ona takın. Büyük ihtimalle uzak kaldığı için yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…