Aula F75 2.400 TL'ye hala alınır mı?

Bütçe
2500
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF Gaming A15 FA507RC | R7 6800h | RTX 3050| 32GB RAM
Selamlar, şu an Amazon'da Aula F75 klavye Amazon tarafından 2.400 TL gibi fiyatlara satılıyor. Sizce bu klavye bu fiyata alınır mı? Bir de klavyenin çok sesli olmasını istemiyorum bu graywood V4 dedikleri switchler hakkında bir bilginiz var mı? Ne kadar sesliler?

Aula'nın graywood v4 versiyonlu f75leri normal ses düzeyinde diye hatırlıyorum. Reaper switchli olanlar ise sesli. Graywood v4 versiyonunu alabilirsin ya da ice vein bulabilirsen ona da bakabilirsin.

Hocam bulduğunuz fiyattan link atabilir misiniz bulamadım da.

Kanka aktif olarak 1 yıldır falan kullanıyorum sesi rahatsız etmiyor tuşları rahatça takıp çıkarılabiliyor fakat klavyelerin fiyatlarını belli süredir takip etmediğim için alternatifi var mı bilemiyorum. Bir de tabii ki harflerinin yabancı olmasından kaynaklı harflerin yerini ezbere bilmiyorsan Türkçeye özel karakterleri seçmekte zorlanabilirsin.

1200 TL'ye falan almıştım Çin'den. Bozulsa yine alırım sesi çok güzel.

Aula'nın graywood V4 versiyonlu F75leri normal ses düzeyinde diye hatırlıyorum. Reaper switchli olanlar ise sesli. Graywood V4 versiyonunu alabilirsin ya da ice vein bulabilirsen ona da bakabilirsin.

Reaper switchlerini kullanıyorum, sesli. Ama hala alınır sesi gayet güzel, G75 Pro stokları falan olayları vardı en son, G75 Pro gelırse G75Pro alın geçin.

Hocam bulduğunuz fiyattan link atabilir misiniz bulamadım da.

Link ekledim aslında tekrar atayım.

Bu Amazon satıcılı ve Q klavye yazmışlar ama o çok sorun değil benim için. Kardeşimle aynı odada kalıyoruz ve bazen gece kullanmak durumundayım sesi çok rahatsız etmesin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…