Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

Arkadaşlar minimum sepet tutarım 670 TL olduğu için ödeme adımında bu tutarı geçmek için doldurduğum ürünleri silip öyle ödeme yapıyorum. 2 kere yaptım ama ödemeyi aldıktan 1 gün sonra iptal ediyorlar. Var mı bir bug bilen?

Hemen hesaba geçti mi peki?

Vallahi dün geceden beri %40 indirim veya indirim kredisi için belki 30 kişiyle konuştum farklı farklı hesaptan herkes aynısını diyor rebate100 kodu var diyor ürünüm orada yok dedikçe o zaman tanımlayamayız kupon veya kredi diyorlar az önce de biriyle konuştum dedim arkadaşıma %40 indirim ve indirim kredisi vermişsiniz dedim o faaliyet artık sona erdi dedi anlayamadım hala deniyorum ama galiba akşama kadar olmazsa pes edeceğim.

Aynı gün sipariş vermişiz benim paketim halen Havaalanı deposuna taşıma halinde diyor. Bir sorun mu var acaba?
Benimki yurtdışındaki havaalanına 3 günde falan vardı sonra çok hızlı ilerledi uçtu geldi şuanda gümrükte bakalım bugün geçecek mi gümrükten.

"Hay aksi! Yavaş bağlantı. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin." bu sorunun çözümünü bilen var mı? %20 indirim kuponu almayı başardım. Şimdi de bu sorun ortaya çıktı. Aynı sorun, birkaç hesabımda daha ortaya çıkmıştı. Görsel yükleyemiyorum. "Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz."

Son düzenleme:
Siyah olanı alıp eline ulaşmış olan var mı?

Teşşekkür ederim hocam sizce beyazmı almalıyım siyah mı ? setup full siyah ama yeni fareyi beyaz almayı planlıyorum.
Fareyi beyaz alacaksan klavyeyi de beyaz al da yan yana durduklarında sırıtmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…