Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

  • Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 160.576
Arkadaşlar minimum sepet tutarım 670 TL olduğu için ödeme adımında bu tutarı geçmek için doldurduğum ürünleri silip öyle ödeme yapıyorum. 2 kere yaptım ama ödemeyi aldıktan 1 gün sonra iptal ediyorlar. Var mı bir bug bilen?
 
Hemen hesaba geçti mi peki?

Vallahi dün geceden beri %40 indirim veya indirim kredisi için belki 30 kişiyle konuştum farklı farklı hesaptan herkes aynısını diyor rebate100 kodu var diyor ürünüm orada yok dedikçe o zaman tanımlayamayız kupon veya kredi diyorlar az önce de biriyle konuştum dedim arkadaşıma %40 indirim ve indirim kredisi vermişsiniz dedim o faaliyet artık sona erdi dedi anlayamadım hala deniyorum ama galiba akşama kadar olmazsa pes edeceğim.
 
"Hay aksi! Yavaş bağlantı. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin." bu sorunun çözümünü bilen var mı? %20 indirim kuponu almayı başardım. Şimdi de bu sorun ortaya çıktı. Aynı sorun, birkaç hesabımda daha ortaya çıkmıştı. Görsel yükleyemiyorum. "Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz."
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı