Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

920'ye sipariş verdim... Umarım düzgün gelir.

Muhtemelen dediğim şekilde sipariş verdin benim gibi, sana tavsiyem kartını yurt dışı alışverişine kapat sonra fark ederler falan gidip te 100 200 TL alt limit için para çekmesinler riske gerek yok

Muhtemelen dediğim şekilde sipariş verdin benim gibi, sana tavsiyem kartını yurt dışı alışverişine kapat sonra fark ederler falan gidip te 100 200 TL alt limit için para çekmesinler riske gerek yok

Biz niye kupondan faydalanamadık ki enayi gibi hisettim kendimi

Hocam ürün ekranında 670 TL altında ki siparişler gönderilmez yazıyor dediğiniz gibi ürün ekleyip sipariş ekranında çıkardım.

Ben telefondan girdim Temu'ya sonra klavye ile bir ürünü sepete ekledim sonra ödemeye geç dedim sipariş ekranındayken diğer ürünü çıkardım 920 TL oldu sipariş tutarı sonrasında sipariş verdim. O uyarı bana da çıktı ama önemsiz gönderiyorlar yani bir sorun yok.

O yöntemle sipariş ettikten 1 gün sonra sipariş iptal oluyor.

Biz niye kupondan faydalanamadık ki enayi gibi hisettim kendimi

Herhalde herkes kullanınca Temu uyandı duruma kimseye kuponda vermiyorlar var olan kuponları da kullandırtmıyolar mecbur bu şekilde aldık yapacak bir şey yok bu klavye Temu'da illa stoktan kalkacak o zaman bayağı değerlenir ki zaten değerli bir klavye diğer sitelerde Amazon da bile 3K fiyatı var bence iyi bile aldık hocam iyi tarafından bakın.

Doğru diyosunuz hocam her şeye zam geliyor zaten bulunsun elimizin altında

O yöntemle sipariş ettikten 1 gün sonra sipariş iptal oluyor.

Henüz 1 gün olmadı bakalım iptal olacak mı fakat şöyle bir şey var bu şekilde satın alım yapan bazı kişiler varmış ve ürünleri gelmiş denemekten zarar gelmez bekleyelim eğer iptal olursa yazarım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…