920'ye sipariş verdim... Umarım düzgün gelir.
Muhtemelen dediğim şekilde sipariş verdin benim gibi, sana tavsiyem kartını yurt dışı alışverişine kapat sonra fark ederler falan gidip te 100 200 TL alt limit için para çekmesinler riske gerek yok
920'ye sipariş verdim... Umarım düzgün gelir.
hocam ürün ekranında 670 tl altında ki siparişler gönderilmez yazıyor dediğiniz gibi ürün ekleyip sipariş ekranında çıkardım920'ye sipariş verdim... Umarım düzgün gelir.
Muhtemelen dediğim şekilde sipariş verdin benim gibi, sana tavsiyem kartını yurt dışı alışverişine kapat sonra fark ederler falan gidip te 100 200 TL alt limit için para çekmesinler riske gerek yok![]()
Hocam ürün ekranında 670 TL altında ki siparişler gönderilmez yazıyor dediğiniz gibi ürün ekleyip sipariş ekranında çıkardım.
Kanka yardımcı olmak için yazıyorum tüm kuponları denedim neredeyse ve destekle konuştum kupon vermediler yalakalığın dibine vurdum yani yine de rebate100 kodu dışında bir kod vermiyorlar ben sepete ekleyip sepetten diğer ürünleri çıkarıp 920 TL gibi bir fiyata aldım.
Yani ürünüm İptal mi olacak ?O yöntemle sipariş edince 1 gün sonra sipariş iptal oluyor.
Biz niye kupondan faydalanamadık ki enayi gibi hisettim kendimi![]()
Yani ürünüm iptal mi olacak?
Doğru diyosunuz hocam her şeye zam geliyor zaten bulunsun elimizin altındaHerhalde herkes kullanınca Temu uyandı duruma kimseye kuponda vermiyorlar var olan kuponları da kullandırtmıyolar mecbur bu şekilde aldık yapacak bir şey yok bu klavye Temu'da illa stoktan kalkacak o zaman bayağı değerlenir ki zaten değerli bir klavye diğer sitelerde Amazon da bile 3K fiyatı var bence iyi bile aldık hocam iyi tarafından bakın.![]()
O yöntemle sipariş ettikten 1 gün sonra sipariş iptal oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.