Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 160.333
Hocam ürün ekranında 670 TL altında ki siparişler gönderilmez yazıyor dediğiniz gibi ürün ekleyip sipariş ekranında çıkardım.

Ben telefondan girdim Temu'ya sonra klavye ile bir ürünü sepete ekledim sonra ödemeye geç dedim sipariş ekranındayken diğer ürünü çıkardım 920 TL oldu sipariş tutarı sonrasında sipariş verdim. O uyarı bana da çıktı ama önemsiz gönderiyorlar yani bir sorun yok.

Kanka yardımcı olmak için yazıyorum tüm kuponları denedim neredeyse ve destekle konuştum kupon vermediler yalakalığın dibine vurdum yani yine de rebate100 kodu dışında bir kod vermiyorlar ben sepete ekleyip sepetten diğer ürünleri çıkarıp 920 TL gibi bir fiyata aldım.

O yöntemle sipariş ettikten 1 gün sonra sipariş iptal oluyor.

Biz niye kupondan faydalanamadık ki enayi gibi hisettim kendimi :D

Herhalde herkes kullanınca Temu uyandı duruma kimseye kuponda vermiyorlar var olan kuponları da kullandırtmıyolar mecbur bu şekilde aldık yapacak bir şey yok bu klavye Temu'da illa stoktan kalkacak o zaman bayağı değerlenir ki zaten değerli bir klavye diğer sitelerde Amazon da bile 3K fiyatı var bence iyi bile aldık hocam iyi tarafından bakın.😃

Herhalde herkes kullanınca Temu uyandı duruma kimseye kuponda vermiyorlar var olan kuponları da kullandırtmıyolar mecbur bu şekilde aldık yapacak bir şey yok bu klavye Temu'da illa stoktan kalkacak o zaman bayağı değerlenir ki zaten değerli bir klavye diğer sitelerde Amazon da bile 3K fiyatı var bence iyi bile aldık hocam iyi tarafından bakın.😃
Doğru diyosunuz hocam her şeye zam geliyor zaten bulunsun elimizin altında

Technopat Haberler

Geri
Yukarı