Hocam kutuları haşat durumda geliyordu yenisi talep ediyorum olmaz diyorlar kredi iade veriyorlar ben bu ürünleri ilerleyen zamanlarda satmak için alıyorum aslında yatırım yapıyorum kutularında hasarsız olmasına dikkat ediyorum sağ olsunlar kredi iadesi veriyor temsilci. 3.cü siparişimide verdim oda öyle gelirse yine yazacağım desteğe beni ilgilendiren bir olay değil çünkü sağlam paketlesinler ya da iade edeyim yenisi yollasınlar sonuçta onlar kredi iadesi veriyor.
Minimum sepet tutarı halen gerekli. Önceden sepet limitini doldurup klavye dışındaki ürünleri çıkartınca sadece klavyeyi alabiliyorduk ancak bunu düzelttiklerini söylüyorlar. İndirim artık olmuyor diye biliyorum, en iyisi sepet tutarını karşılayıp normal bir şekilde satın almak.
Geç güncelliyorlar, epey geç. Sabah baktığımda 3 gündür güncelleme yoktu şimdi bakınca 3 gündür yapılan her işlemi tek seferde girmişler.
Minimum sepet tutarı halen gerekli. Önceden sepet limitini doldurup klavye dışındaki ürünleri çıkartınca sadece klavyeyi alabiliyorduk ancak bunu düzelttiklerini söylüyorlar. İndirim artık olmuyor diye biliyorum, en iyisi sepet tutarını karşılayıp normal bir şekilde satın almak.
Alacaklar alabilir, stok sınırlı değil gibi şu anlık. Aceleyle almıştım az daha beklesem Iyzico'dan 450 TL Temu'dan 110 TL kar edecektim. Sağlık olsun başka üründe kullanırım.
İlk defa minimum sepet tutarı olmayan bir hesap olduğunu duyuyorum. Ben iki tane yeni hesap açtım ikisinde de minimum 670 TL sepet tutarı limiti vardı. Arkadaşınızın şansına olmuş olabilir.
İlk defa minimum sepet tutarı olmayan bir hesap olduğunu duyuyorum. Ben iki tane yeni hesap açtım ikisinde de minimum 670 TL sepet tutarı limiti vardı. Arkadaşınızın şansına olmuş olabilir.