Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 160.107
Hocam kutuları haşat durumda geliyordu yenisi talep ediyorum olmaz diyorlar kredi iade veriyorlar ben bu ürünleri ilerleyen zamanlarda satmak için alıyorum aslında yatırım yapıyorum kutularında hasarsız olmasına dikkat ediyorum sağ olsunlar kredi iadesi veriyor temsilci. 3.cü siparişimide verdim oda öyle gelirse yine yazacağım desteğe beni ilgilendiren bir olay değil çünkü sağlam paketlesinler ya da iade edeyim yenisi yollasınlar sonuçta onlar kredi iadesi veriyor.

Güzel açık 😀. Hayırlı olsun hocam.

İlk siparişte minimum sepet yoktu sanırsam onun haricinde yeni hesaplara geliyor bu indirim.
Temu'da ilk defa hesap açtım, minimum sepet tutarını karşılayınız ibaresi çıkıyor. 2 gündür sepetimde duruyor ürün lakin hala indirimi de alamadım.

Güzel açık 😀. Hayırlı olsun hocam.

Vallahi hocam ben yazıyorum iade edeyim yenisi sağlam yollayın sadece kredi iadesi veriyorlar.

Temu'da ilk defa hesap açtım, minimum sepet tutarını karşılayınız ibaresi çıkıyor. 2 gündür sepetimde duruyor ürün lakin hala indirimi de alamadım.

Garipmiş ama neden indirim bekliyorsunuz ki zaten beleşe satıyorlar :D

Hocam benimki 3 gündür paket havaalanına ulaştıda kaldı, herhalde uçakta personellerden biri açtı oynuyor 😃
Geç güncelliyorlar, epey geç. Sabah baktığımda 3 gündür güncelleme yoktu şimdi bakınca 3 gündür yapılan her işlemi tek seferde girmişler.
İndirim uygulanıyor mu hala? Bir de minimum sepet tutarını karşılamak gerekli mi arkadaşlar?
Minimum sepet tutarı halen gerekli. Önceden sepet limitini doldurup klavye dışındaki ürünleri çıkartınca sadece klavyeyi alabiliyorduk ancak bunu düzelttiklerini söylüyorlar. İndirim artık olmuyor diye biliyorum, en iyisi sepet tutarını karşılayıp normal bir şekilde satın almak.

Vallahi hocam ben yazıyorum iade edeyim yenisi sağlam yollayın sadece kredi iadesi veriyorlar.

Garipmiş ama neden indirim bekliyorsunuz ki zaten beleşe satıyorlar :D
Hocam neresinden indirim alsanız kârdır sonuç olarak :D

Hocam neresinden indirim alsanız kârdır sonuç olarak :D

Vallahi stok bitmişti beyaz eklenmiş bence kaçırmayın yakında yine biter.

Geç güncelliyorlar, epey geç. Sabah baktığımda 3 gündür güncelleme yoktu şimdi bakınca 3 gündür yapılan her işlemi tek seferde girmişler.

Minimum sepet tutarı halen gerekli. Önceden sepet limitini doldurup klavye dışındaki ürünleri çıkartınca sadece klavyeyi alabiliyorduk ancak bunu düzelttiklerini söylüyorlar. İndirim artık olmuyor diye biliyorum, en iyisi sepet tutarını karşılayıp normal bir şekilde satın almak.

Gerekli değil hocam klavyeyi direkt aldı arkadaşım saçma bir şekilde halamin sepet olmadan alışveriş yapabiliyor :D

Gerekli değil hocam klavyeyi direkt aldı arkadaşım saçma bir şekilde halamin sepet olmadan alışveriş yapabiliyor :D
İlk defa minimum sepet tutarı olmayan bir hesap olduğunu duyuyorum. Ben iki tane yeni hesap açtım ikisinde de minimum 670 TL sepet tutarı limiti vardı. Arkadaşınızın şansına olmuş olabilir.

Iyzico olayi nedir?

Kampanya vardır platformda.

İlk defa minimum sepet tutarı olmayan bir hesap olduğunu duyuyorum. Ben iki tane yeni hesap açtım ikisinde de minimum 670 TL sepet tutarı limiti vardı. Arkadaşınızın şansına olmuş olabilir.

Bende alamıyorum zaten hocam inanmadım çocuk SS attı mal gibi kaldım :D

Iyzico olayi nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı