Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

Geri dönen müşterilere özel bu. O yüzden ürünle etkileşime giriyoruz. Yeni hesapta direkt gelmeyebilir.

Satin aldiktan birkac gun sonra gordum bunu uzdu. Iadeyi geldiginde yapabiliyormusuz tekrar bir 10-15 gun beklemek degmez

Önce giremedim, sonra bu aktiviteye uygun değilsiniz dedi, sonra bu etkinliğin süresi doldu dedi. 3 farklı hesapla denedim, biri bayağı eski, biri birkaç günlük, biri şimdi açıldı. Ürünü gezdim, sepete ekledim, dolandım, çıktım girdim. En son pes ettim.

Mobilden deniyor olabilir misiniz?
Web tarayıcısından deneyin, ben 3 farklı hesapta bu şekilde denedim 2'sinde satın aldım, diğerinde farklı ürün aldım.

Web tarayıcısından deneyin, ben 3 farklı hesapta bu şekilde denedim 2'sinde satın aldım, diğerinde farklı ürün aldım.
İnanın hem mobilden, hem mobil tarayıcıdan, hem bilgisayara geçip web üzerinden denedim. Gizli sekme ile denedim, normal sekme ile de. Şans bize mi denk geldi anlamadım, yine de çok sağolun

Hocam kredi iadesi olarak veriyor değil mi?

Hayır, direkt ürünün fiyatını düşürüyor.
Bende %50 kredi iadesiyle 295TL iade olarak promosyon verdi. Değer mi bu klavye için? Halihazırda AOC GK500 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…