Nasıl?Ben yaptım ama başka bir yöntemle.
Nasıl?Ben yaptım ama başka bir yöntemle.
Satın almadan her türlü kurcalayabilirsiniz. Sepette olsa da indirimden ayrıca ekliyorsunuz. Sepette 2 adet olunca 1'e düşürün sadece 288 ya da 295 TL fiyat gözükecek.
Şeyi bilemedim hocam. Aradaki fiyat farkını TEMU kredisi olarak vermekte. O beni kararsız bıraktı.Satın almadan her türlü kurcalayabilirsiniz. Sepette olsa da indirimden ayrıca ekliyorsunuz. Sepette 2 adet olunca 1'e düşürün sadece 288 ya da 295 TL fiyat gözükecek.
Ben öyle 2 tane klavye aldım 600 kredi verdi onlada x20 aldım 700e.Şeyi bilemedim hocam. Aradaki fiyat farkını TEMU kredisi olarak vermekte. O beni kararsız bıraktı.
Şeyi bilemedim hocam. Aradaki fiyat farkını Temu kredisi olarak vermekte. O beni kararsız bıraktı.
Nasıl?
Nasıl yapıyoruz bizde yapalım ne yazdınız.Müşteri temsilcisi ile görüştüm kredi olarak verdi 300TL'ye düşürdüm![]()
Ne diyerek hocam yav? Bunlara ben hiç anlatamadım siz nasıl anlattınız da anlayıp verdiler? Çeviriyle konuşuyorlar...Müşteri temsilcisi ile görüştüm kredi olarak verdi 300TL'ye düşürdüm![]()
Hocam biraz ısrar edin bana yüzde 20 indirim ve 220 kredi verdiler.Ne diyerek hocam yav? Bunlara ben hiç anlatamadım siz nasıl anlattınız da anlayıp verdiler? Çeviriyle konuşuyorlar...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.