Aula F75 alınır mı?

Hocam selamlar,ben şu şekilde aldım klavyeyi 670 tl sınır diyordu sipariş ederken mousepadi çıkardım ödeme onaylandı.Herhangi bir sorun olur mu?Siparişe nakil halinde diyor şuan.
Screenshot_2024-11-11-16-01-44-161_com.einnovation.temu-edit.jpg

Hocam selamlar, ben şu şekilde aldım klavyeyi 670 TL sınır diyordu sipariş ederken mousepadi çıkardım ödeme onaylandı. Herhangi bir sorun olur mu? Siparişe nakil halinde diyor şu an.Eki Görüntüle 2349560

Sanırım olmaz benimki de nakil halinde şu an

Geçtim 921TL oluyor zaten klavye

Vergi hariç geçmedim evet şimdi 2. verdiğim siparişte yanına bir şey ekledim vergi hariç 670TL'yi geçmiş oldum

Hocam başka bir şeyler deneyin diyeceğim de nasıl olacak bilmiyorum maalesef

Sanırım olmaz benimki de nakil halinde şu an

Hocam başka bir şeyler deneyin diyeceğim de nasıl olacak bilmiyorum maalesef
Hocam siz benim aldığım şekilde mi almıştınız?Yeni hesap kuranlarda minimum sepet tutarı düşüyor diyenler var.Eğer doğruysa birşey olmayacağını umuyorum.

Hocam siz benim aldığım şekilde mi almıştınız? Yeni hesap kuranlarda minimum sepet tutarı düşüyor diyenler var. Eğer doğruysa bir şey olmayacağını umuyorum.

Hocam ben yeni hesap açıp minimum tutarı 480 TL yaparak aldım sizde 480TL minimum tutar olarak aldıysanız büyük ihtimalle olmaz.

Hocam siz benim aldığım şekilde mi almıştınız?Yeni hesap kuranlarda minimum sepet tutarı düşüyor diyenler var.Eğer doğruysa birşey olmayacağını umuyorum.
Benımkı şuan temu deposunda diyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı