Aula F75 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
1000TL
Daha iyi klavye yok bu bütçede. Orjinal klavyedir aklını gram kullanamayan insanlara bakmanı önermem baştan söyleyeyim.
Bu klavyeyi satan adamlar direkt üretilen yerden satıyor muhtemelen. Kutunun üzerinde yazan firma adını araştırdım biraz.

Fiyatları karşılaştırabilmeniz için buraya bıraktım. Yani çok çok yüksek ihtimalle klavye orijinal.

Bu klavyeyi satan adamlar direkt üretilen yerden satıyor muhtemelen. Kutunun üzerinde yazan firma adını araştırdım biraz.

Fiyatları karşılaştırabilmeniz için buraya bıraktım. Yani çok çok yüksek ihtimalle klavye orijinal.

Nasıl bu kadar ucuza satıyor peki? Yurt dışında 70 dolar.

Evet. Siyah ve beyaz renklerinde farklı switchler var. O kadar fazla bir fark yok ancak siyah rengi biraz daha tok bir sese sahip.

Siyah rengi için inceleme videosu varsa atabilir misiniz? YouTube'da bulamadım da.

Oha 4400TL'den 590TL'ye düşmüş ama ekstra bir vergi falan oluyor mu daha önce hiç alışveriş yapmadım.
Vergiyle beraber 900 küsür oluyor.

Siyah rengi için inceleme videosu varsa atabilir misiniz? YouTube'da bulamadım da.

Vergiyle beraber 900 küsür oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı