Aula F75 alınır mı?

Aula F75 daha iyi Aula F87'den. Yani sonuç olarak Aula F75 al switchlerini de greywood modeli olarak tahmin ediyorum alınır.
F75'de ses düğmesi var ekstra sadece, onun dışında insert tuş takımı tam olarak F87'de mevcut, (bu biraz ihtiyaca göre, bana tam insert tuş takımı gerekiyordu F87 aldım), switchleri Graywood V4, Amazon'da satılan Pro modeli üstelik. Kendim kullanıyorum. Tek sorun pili az gitmesi, 10 gün falan gitmiyor yani yoğun kullanımda 2-3 gün sonra kırmızı ışık veriyor ama sorun değil benim için.

F75'te ses düğmesi var ekstra sadece, onun dışında insert tuş takımı tam olarak F87'de mevcut, (bu biraz ihtiyaca göre, bana tam insert tuş takımı gerekiyordu F87 aldım), switchleri graywood v4, Amazon'da satılan Pro modeli üstelik. Kendim kullanıyorum. Tek sorun pili az gitmesi, 10 gün falan gitmiyor yani yoğun kullanımda 2-3 gün sonra kırmızı ışık veriyor ama sorun değil benim için.

Pili için önermedim zaten. Benim su bidonunda daha fazla mAh var. 600 mAh yetmez maalesef.

Zaten dediğim gibi Aula daha iyidir switch konusunda diye düşünüyorum Sinerji switch markasını falan belirtmemiş. Sıfır ise Aula F75 kesinlikle alınır.

Param Güvende ile satıs yapmıyormus elden 2 k kapalı kutuymus üşendim gitmeye rk R75 aldım

Muazzam klavye hazır 2 k fiyatı varken hemen alın Aula'dan eksiği fazlası yoktur.

Pili için önermedim zaten. Benim su bidonunda daha fazla mAh var. 600 mAh yetmez maalesef.

Mouse padlerle alakalı bilgin var mı 2 ay önce siyah RGB mouse pad aldım iyi mi kötü mü bilmiyorum mouse pad cok fark eden bir şey mi?

Son düzenleme:
Param Güvende ile satıs yapmıyormus elden 2 k kapalı kutuymus üşendim gitmeye rk R75 aldım.

Muazzam klavye hazır 2 k fiyatı varken hemen alın Aula'dan eksiği fazlası yoktur.

Mouse padlerle alakalı bilgin var mı 2 ay önce siyah RGB mouse pad aldım iyi mi kötü mü bilmiyorum mouse pad cok fark eden bir şey mi?

Asıl fark eden şey skatez bence. Ama 700 tln falan var ise mouse pad al bence.

Herhangi bir sorunum sıkıntım yok mouse ve pad ile ama millet mouse padede önem veriyor pahalı seyler alıyor 1-2 binlik benim mouse pad 400-500'e almıstım siyah RGB'li değişeyim mi?

Herhangi bir sorunum sıkıntım yok mouse ve pad ile ama millet mouse padede önem veriyor pahalı seyler alıyor 1-2 binlik benim mouse pad 400-500'e almıstım siyah RGB'li değişeyim mi?
700 tl de cerez parası ama mousepad icin harcamaya değicekse tabii ben şuan hem klavye hem mousenin altında kullanıyom

700 TL de cerez parası ama mouse pad icin harcamaya değicekse tabii ben şu an hem klavye hem farenin altında kullanıyorum.

90x40 bence kötü. 45x45 alabilirsin mesela. RGB'li olanların yüzeyleri bence iyi değil. Mousen neydi bu arada?

90x40 bence kötü. 45x45 alabilirsin mesela. RGB'li olanların yüzeyleri bence iyi değil. Mousen neydi bu arada?

VXE R1 değişmeyi düşünmüyorum iş görüyor bir mouse 2-3-4-5 vermeyi doğru bulmuyorum hatta monitör hariç hiçbirine vermem o 5 kyı falan

90x40 niye kötü olsun ki ne güzel klavyeyide koyabiliyorum ne farkı var ama bence de RGB olan çoğu şey kötü bence

VXE R1 değişmeyi düşünmüyorum iş görüyor bir mouse 2-3-4-5 vermeyi doğru bulmuyorum hatta monitör hariç hiçbirine vermem o 5 kyı falan.

90x40 niye kötü olsun ki ne güzel klavyeyide koyabiliyorum ne farkı var ama bence de RGB olan çoğu şey kötü bence.

Hocam kedim var benim ondan tüy oluyor bir de çok fazla toz oluyor. Ama seviyosanız 90x40 da alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı