Vatan'da falan olacağını sanmıyorum. Yıl olmuş 2026 hala çöp klavyeler satıyorlar, amazondan veya diğer sitelerden alabilirsin.Aula F75 almayı düşünüyorum Vatan'da vs. var mıdır yoksa sadece internetten mi satılıyor? 3K bütçem var. FiveM ve Valorant oynuyorum. Öneriniz var mı?
Aula F75 almayı düşünüyorum vatan'da vs. var mıdır yoksa sadece internetten mi satılıyor? 3K bütçem var. FiveM ve Valorant oynuyorum. Öneriniz var mı?
Klavyeyi kullanıyorum sesi tok ve klavye sağlam öneririm. Tek eksi verebileceğim yanı tuşlar çok hassas benim elimi klavye tuşları üzerinde dinlendirme gibi bir alışkanlığım olmuş bazen tuşa basıyorum yanlışlıkla.
Switch sesleri varmı ikisinden birini düşünüyorumVatan'da falan olacağını sanmıyorum. Yıl olmuş 2026 hala çöp klavyeler satıyorlar, amazondan veya diğer sitelerden alabilirsin.
Ek olarak şu klavyeye de bakabilirsin.
![]()
Klavye Modelleri ve Fiyatları
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.www.gaming.gen.tr
Hocam snap tap var mı klavyede?
Hocam snap tap var mı klavyede?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.