Aula F75 alınır mı?

• Konuyu başlatan tpozbe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 116

tpozbe

Femtopat
Daha fazla  
Aula F75 almayı düşünüyorum Vatan'da vs. var mıdır yoksa sadece internetten mi satılıyor? 3K bütçem var. FiveM ve Valorant oynuyorum. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aula F75 almayı düşünüyorum Vatan'da vs. var mıdır yoksa sadece internetten mi satılıyor? 3K bütçem var. FiveM ve Valorant oynuyorum. Öneriniz var mı?
Vatan'da falan olacağını sanmıyorum. Yıl olmuş 2026 hala çöp klavyeler satıyorlar, amazondan veya diğer sitelerden alabilirsin.

Ek olarak şu klavyeye de bakabilirsin.

V*tanda satılmaz arkadaş çok iyi demiş, amazondan falan alabilrisin akakçeye bak en ucuz nerdeyse oradan al. Popüler olduğuna göre bir nedeni var, arkadaşım aldı bende baktım fiyatına göre iyi çok ekstrem değil ama kötü de değil.

Aula F75 almayı düşünüyorum vatan'da vs. var mıdır yoksa sadece internetten mi satılıyor? 3K bütçem var. FiveM ve Valorant oynuyorum. Öneriniz var mı?

Klavyeyi kullanıyorum sesi tok ve klavye sağlam öneririm. Tek eksi verebileceğim yanı tuşlar çok hassas benim elimi klavye tuşları üzerinde dinlendirme gibi bir alışkanlığım olmuş bazen tuşa basıyorum yanlışlıkla.

Klavyeyi kullanıyorum sesi tok ve klavye sağlam öneririm. Tek eksi verebileceğim yanı tuşlar çok hassas benim elimi klavye tuşları üzerinde dinlendirme gibi bir alışkanlığım olmuş bazen tuşa basıyorum yanlışlıkla.

Hocam snap tap var mı klavyede?

Vatan'da falan olacağını sanmıyorum. Yıl olmuş 2026 hala çöp klavyeler satıyorlar, amazondan veya diğer sitelerden alabilirsin.

Ek olarak şu klavyeye de bakabilirsin.

Switch sesleri varmı ikisinden birini düşünüyorum

Dosya Ekleri

• IMG_0923.jpeg
    IMG_0923.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 4

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı