Steam aile arıyorum

Steven Rogers

Hectopat
Yer
New Jersey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 3060
16GB RAM
Steam'deki aile kütüphanesi mantığını biraz araştırdım, sanırım oyunlarımızı diğer insanlarla paylaşıyoruz. PSN kardeşliği gibi bir şey bu anladığım kadarıyla. Açıkçası PC'den oyun oynadığımda pek satın aldığım yere dikkat etmezdim ancak son zamanlarda Steam'den satın almaya dikkat ediyorum, kütüphane ve hesap mantığını anlamış oldum. Steam profili falan dizip normalde Epic'te vs. sahip olduğum oyunları Steam'de de satın aldım. Açıkçası aile arıyorum, Spider-Man, Last of Us vs. mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'deki aile kütüphanesi mantığını biraz araştırdım, sanırım oyunlarımızı diğer insanlarla paylaşıyoruz. PSN kardeşliği gibi bir şey bu anladığım kadarıyla. Açıkçası PC'den oyun oynadığımda pek satın aldığım yere dikkat etmezdim ancak son zamanlarda Steam'den satın almaya dikkat ediyorum, kütüphane ve hesap mantığını anlamış oldum. Steam profili falan dizip normalde Epic'te vs. sahip olduğum oyunları Steam'de de satın aldım. Açıkçası aile arıyorum, Spider-Man, Last of Us vs. mevcut.

Aile çok güzel bir iş değil internetten. Yaptın diyelim ailendekiler kafasına estiği gibi seni atabilir ve atarlarsa 1 yıl hiçbir aileye giremezsin.

Son düzenleme:
Aile çok güzel bir iş değil internetten. Çünkü aynı internete bağlı olmanız gerek birini aileye eklemek için. Buna bir çözüm bulabilir misiniz sanmam ama çok araştırılırsa yapılabilir. Hadi yaptın diyelim ailendekiler kafasına estiği gibi seni atabilir ve atarlarsa 1 yıl hiçbir aileye giremezsin.
Aynı internete bağlanmaya gerek yok. Olsa bile çözümü çok basit.

Aynı internete bağlanmaya gerek yok. Olsa bile çözümü çok basit.

Biz geçen sene arkadaşlarla yapacağımızda olmamıştı yan yana olsak bile hani. En son çözüm aynı Wi-Fi bağlandık. Öyle olunca davet gönderebildik anca. Yoksa kabul etmemişti aynı evde değiliz diye.

Aile çok güzel bir iş değil internetten. Çünkü aynı internete bağlı olmanız gerek birini aileye eklemek için. Buna bir çözüm bulabilir misiniz sanmam ama çok araştırılırsa yapılabilir. Hadi yaptın diyelim ailendekiler kafasına estiği gibi seni atabilir ve atarlarsa 1 yıl hiçbir aileye giremezsin.
Aynı internete bağlı olmaya gerek yok hocam ben başka şehirdeki arkadaşımla kurmuştum aile hesabı. Ama diğer dedikleriniz doğru ve ailede ki biri bir oyundan ban yerse aileyi kuran kişide oyundan ban yiyor diye biliyorum. Güvenmediğiniz kişilerle kurmak tehlikeli biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı