Aula F75 çalışmıyor

Bu klavyeyi vatanı gibi savunup millete aldıran arkadaşlar bir çıksın şuraya :D bu modelde kronik sanırım bozulma olayı foruma bakarsanız diğer kullanıcılarda aynı sorunu yaşıyor.
Bozuk çalışmıyor denen Aula F75 satın aldım ve bilgisayara taktığım gibi sorunsuz çalıştı bu sorunların %90'ı kullanıcı hatası veya bilgisayar sorunlu oluyor.
Çöp bir klavye. Kesinlikle alınmaz.
Klavye sırf özelleştirme için bile alınır sadece switch parası 800-900 TL neye göre çöp oluyor? Arkadaş bu klavyenin iadesini almış üstüne klavye de elinde kalmış yani klavye çalışmasa bile switch ve keycapi en düşük 1200'e satar veya ileride kullanır direkt kâra geçti.
1 hafta sorunsuz kullandım şu an klavyede tepki yok. Firmware Update yapılmıyor ve software klavyeyi görmüyor.
Farklı bir bilgisayara takmayı denediniz mi hocam?

Son düzenleme:
Bozuk çalışmıyor denen Aula F75 satın aldım ve bilgisayara taktığım gibi sorunsuz çalıştı bu sorunların %90'ı kullanıcı hatası veya bilgisayar sorunlu oluyor.

Klavye sırf özelleştirme için bile alınır sadece switch parası 800-900 TL neye göre çöp oluyor? Arkadaş bu klavyenin iadesini almış üstüne klavye de elinde kalmış yani klavye çalışmasa bile switch ve keycapi en düşük 1200'e satar veya ileride kullanır direkt kâra geçti.

Farklı bir bilgisayara takmayı denediniz mi hocam?
Yağız hocam haklı. Sırf switch ve keycapsleri söküp satsan klavyenin 2 katı parasına satmış olursun üstelik klavyenin kasası da sende kalır.

Evet denedim laptopumda denedim yine aynı, PC görmüyor direk klavyeyi ,Type-C girişinde bir sorun var sanırsam.

Hocam tamir edebilirsem edeceğim.

@QUO2 hocam nasıl ürünü istemediler anlatabilir misin? Bende bi klavye aldım kabloda temassızlık var, paranı nakit hesabına mı attılar? Vergi paran çöp oldu mu?

Garantisi de yoktur sanırsam. Üretimi de bitirmişler. Zaten alanlar direk satıyor üstüne farkını koyup. Facebook'ta çok satan vardı.
Arkadaş sizi de anlamıyorum. Satanlar klavye kötü diye satmıyorlar, ticaret için satıyorlar. Klavyeye ihtiyaçları yok ve 70 dolarlık klavyeyi 600-700 liraya aldıkları için kâr etmek için satıyorlar. Bir de ayrıyeten hepinizin diline takılmış; "Üretimi bitirmişler." Nereden okuyorsunuz, nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri? Üretimi falan bitmedi klavyenin, hâlâ üretiliyor. Sadece Temu üzerinden Türkiye'ye stok yenilemesi yapılmadı. Türkiye'ye satış yapılmıyor. Üretimi falan bitmedi klavyenin hâlâ üretiliyor.

Onun haricinde konuya gelecek olursak; Teknoloji şans işidir. Ben 1,5-2 ay önce 2 adet aldım klavyeden ve hâlâ sorunsuz kullanıyoruz ikisini de.

Arkadaş sizi de anlamıyorum. Satanlar klavye kötü diye satmıyorlar, ticaret için satıyorlar. Klavyeye ihtiyaçları yok ve 70 dolarlık klavyeyi 600-700 liraya aldıkları için kâr etmek için satıyorlar. Bir de ayrıyeten hepinizin diline takılmış; "üretimi bitirmişler." nereden okuyorsunuz, nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri? Üretimi falan bitmedi klavyenin, hâlâ üretiliyor. Sadece Temu üzerinden Türkiye'ye stok yenilemesi yapılmadı. Türkiye'ye satış yapılmıyor. Üretimi falan bitmedi klavyenin hâlâ üretiliyor.

Onun haricinde konuya gelecek olursak; teknoloji şans işidir. Ben 1, 5-2 ay önce 2 adet aldım klavyeden ve hâlâ sorunsuz kullanıyoruz ikisini de.

Kardeşim orada diyorum ki çok fazla sorun yaşayan var sen bana ürün savunması yapıyorsun. Ben diyorum ki çok fazla elinde ürünü patlayan adam var. Fason üretim işte üretimi yok diye Temu diyor o fiyata değil de 3-4K olsa zaten yüzüne bakmazdı kimse. 500 TL + vergisi ile ucuza geldi diye aldı insanlar. Şimdi üretilse ne olur belki de komple bozuk veya sorunlu bir seri üretim oldu bunları öyle erittiler. Bilemeyiz ki alıp bu kadar fazla sorunlu ürün çıkıyorsa güven vermiyor işte.

Şans işi ok de 1-2 kişi olsa neyse ben burada, Facebook gruplarında çok gördüm elinde kalan. Neyin savunması anlamıyorum bir Çinli firma için oturup kavga edeceksiniz işiniz yoksa.

Kardeşim orada diyorum ki çok fazla sorun yaşayan var sen bana ürün savunması yapıyorsun. Ben diyorum ki çok fazla elinde ürünü patlayan adam var. Fason üretim işte üretimi yok diye Temu diyor o fiyata değil de 3-4K olsa zaten yüzüne bakmazdı kimse. 500 TL + vergisi ile ucuza geldi diye aldı insanlar. Şimdi üretilse ne olur belki de komple bozuk veya sorunlu bir seri üretim oldu bunları öyle erittiler. Bilemeyiz ki alıp bu kadar fazla sorunlu ürün çıkıyorsa güven vermiyor işte.

Şans işi ok de 1-2 kişi olsa neyse ben burada, Facebook gruplarında çok gördüm elinde kalan. Neyin savunması anlamıyorum bir Çinli firma için oturup kavga edeceksiniz işiniz yoksa.
Hocam öncelikle ben de Aula F75 kullanıyorum ve çevremde kullananlar da dahil hiçbirimiz sıkıntı yaşamadık. Üstteki arkadaşın da söylediği gibi teknoloji tamamen şans işidir. Şu anda ürünün Temu'da olmaması ürünün üretilmediği anlamına gelmez. Aliexpress gibi sitelerden hala ürünü satın alabilirsiniz. Ürünün Temu'da satışa sunulup sunulmaması tamamen aracı şirket ve marka arasındaki anlaşmaya bağlıdır. Şirket, Türkiye özelinde operasyonlarını gümrük vergisi gibi çeşitli sebeplerle şu anlık askıya almış veya firmaya Temu'nun komisyon oranları yüksek gelmiş olabilir, bunu biz bilemeyiz. Ayrıca gördüğüm kadarıyla arkadaş ürün savunması yapmak yerine insanların neden ürünü aldıklarını açıklamaya çalışmış.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle ben de Aula F75 kullanıyorum ve çevremde kullananlar da dahil hiçbirimiz sıkıntı yaşamadık. Üstteki arkadaşın da söylediği gibi teknoloji tamamen şans işidir. Şu anda ürünün Temu'da olmaması ürünün üretilmediği anlamına gelmez. AliExpress gibi sitelerden hala ürünü satın alabilirsiniz. Ürünün Temu'da satışa sunulup sunulmaması tamamen aracı şirket ve marka arasındaki anlaşmaya bağlıdır. Şirket, Türkiye özelinde operasyonlarını gümrük vergisi gibi çeşitli sebeplerle şu anlık askıya almış veya firmaya Temu'nun komisyon oranları yüksek gelmiş olabilir, bunu biz bilemeyiz. Ayrıca gördüğüm kadarıyla arkadaş ürün savunması yapmak yerine insanların neden ürünü aldıklarını açıklamaya çalışmış.

İşte siz yaşamamışsınız yaşayanlarla da ben karşılaşıyorum demek ki yarı yarıya bir durum söz konusu. Loto gibi bir durum. Neyse ürün üretilsin hiç sorun değil yeter ki düzgün yapılsın ki elde patlamasın.

1734561612583.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı