swxlvr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 628 Çözümler 4 12 Aralık 2024 #1 İyi sosyaller, Aula F75 driver içindeki kısayolları nasıl silebilirim? Klavyenin sağındaki "pgup" "pgdn" "end" ve sol ok tuşlarına atama yapmıştım. Profili silip yeni profil oluşturmama rağmen bu kısayollar silinmedi. Son düzenleme: 12 Aralık 2024
İyi sosyaller, Aula F75 driver içindeki kısayolları nasıl silebilirim? Klavyenin sağındaki "pgup" "pgdn" "end" ve sol ok tuşlarına atama yapmıştım. Profili silip yeni profil oluşturmama rağmen bu kısayollar silinmedi.
Çözüm swxlvr 12 Aralık 2024 rezdwig dedi: Sağ altta reset key var ona bastın mı? Genişletmek için tıkla... Denemiştim fakat olmamıştı, başka fonksiyon atayıp resetledim oldu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde çözebilir.
rezdwig dedi: Sağ altta reset key var ona bastın mı? Genişletmek için tıkla... Denemiştim fakat olmamıştı, başka fonksiyon atayıp resetledim oldu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde çözebilir.
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 857 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 Sağ altta reset key var ona bastın mı? Artı 0 Eksi
KS KS swxlvr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 628 Çözümler 4 12 Aralık 2024 #3 rezdwig dedi: Sağ altta reset key var ona bastın mı? Genişletmek için tıkla... Denemiştim fakat olmamıştı, başka fonksiyon atayıp resetledim oldu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde çözebilir. Artı 0 Eksi Çözüm
rezdwig dedi: Sağ altta reset key var ona bastın mı? Genişletmek için tıkla... Denemiştim fakat olmamıştı, başka fonksiyon atayıp resetledim oldu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde çözebilir.