Aula F75 nasıl?

Bütçe
1200
Arkadaşalar klavye bugün ikindin geldi. Şuan klavyeden yazıyorum gerçekten güzele benziyor. Sadece anlamadığım @ yapmak için ctrl+alt+q yapmamız gerekiyor. Bunu sağdaki ctrl ile yapamaz mıyız ? Birde f5 f11 vs. gibi tuşlar FN tuşuna basmazsam şarkı kapatma ses arttırma gibi çalışıyor bu normal midir ?(17 yıllık klavyeden direkt buna geçtim. Çağ atladım :D)

Geldi hocam ürün şahane.

Hocam ekran görüntüsünde gösterdiğim gibi bir sepet yaptım. Herhangi bir sorun olur mu gümrük vesaire sıkıntı çıkar mı hiç alışveriş yapmayan biri olarak soruyorum da.

Dosya Ekleri

• temu.png
    temu.png
    328,8 KB · Görüntüleme: 39
Ürünün Temu üzerinde 379 incelemesi var, 350'si Türkler tarafından yapılmış. Adamlar sadece Türklere satıyor neredeyse. Bu iş büyük patlayacak gibi geliyor.

Ürünün Temu üzerinde 379 incelemesi var, 350'si Türkler tarafından yapılmış. Adamlar sadece Türklere satıyor neredeyse. Bu iş büyük patlayacak gibi geliyor.
Bu iş böyle dikkat çekerse alışverişleri kapatabilirler iade edip iade ettiği parayla 2. 3. klavye stoğu yapanlar bile olmuş tek taşla 2 kuş vurmak deyiminin gerçekleşmiş hali resmen 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı