Merhaba ben bir Aula F75 kullanıcısıyım, şahsen onun yerine daha güzel klavyeler alabileceğinizi düşünüyorum.Bu sizce alınır mı? Arkadaşlar alinmazsa neden alinmaz yazar misiniz?
Bir de oneriniz var ki bask bu fiyat civarinda.
Hocam açıkcası ben kullanıyorum. Memnunum sesi olsun tuş hissiyatı olsun güzel. Ancak klavyede türkçe karakter yok. Bazen sıkıntı olabiliyor. Razer bakabilirsin. O fiyata güzel razer klavyeler var yanlış hatırlamıyorsam.Bu sizce alınır mı? Arkadaşlar alinmazsa neden alinmaz yazar misiniz?
Bir de oneriniz var ki bask bu fiyat civarinda.
Merhaba ben bir Aula F75 kullanıcısıyım, şahsen onun yerine daha güzel klavyeler alabileceğinizi düşünüyorum.
Alacaksanız, klavyede Türkçe karakter yok ayarlayabiliyorsunuz tabii ama görünüş olarak yok yeterince yardımcı olamadığımı biliyorum ≡(▔﹏▔)≡
Hocam açıkçası ben kullanıyorum. Memnunum sesi olsun tuş hissiyatı olsun güzel. Ancak klavyede Türkçe karakter yok. Bazen sıkıntı olabiliyor. Razer bakabilirsin. O fiyata güzel Razer klavyeler var yanlış hatırlamıyorsam.
Evet hocam sesi güzel bende bayılıyorum.Şu anki kullandigim klavyede de turkce yok sorun degil teşekkürler.
F75 alasim var ya sesi cok hosuma gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.