Bazı switchler sadece + şeklinde fakat bazıları öyle değil. Ne farki var, hangisi daha iyi ve hangi switch alınmalı? Aula F75 kullanıyorum (model olarak normal bir öneri bir de Temu'dan bir öneriye ihtiyacım var) görseller sadece + mantığını göstermek için.
Bazı switchler sadece + şeklinde fakat bazıları öyle değil. Ne farki var, hangisi daha iyi ve hangi switch alınmalı? Aula F75 kullanıyorum (model olarak normal bir öneri bir de Temu'dan bir öneriye ihtiyacım var) görseller sadece + mantığını göstermek için.
Müthiş kaliteli bir switch. Özellikleri ile bu fiyattakilere fark atıyor. Hiçbir sorun çıkarmaz eminim. Yağlanmış olarak geliyor hatta. Sesi herkese hitap etmeyebilir ama dinleyin bi belki seversiniz.
Oyun amaçlı düşünüyorsanız: Akko V3 Silver Pro
İş Amaçlı ise: Akko Penguin Silent
Genel Amaçlı ise: Akko V3 Piano Pro
Bunları almak yerine Cream Blue aldım çünkü dediğim gibi sesi hoşuma gitti ama karar sizin.
10 15 güne elimde olacak bu switchler beklerseniz ses testi atarim size.
Müthiş kaliteli bir switch. Özellikleri ile bu fiyattakilere fark atıyor. Hiçbir sorun çıkarmaz eminim. Yağlanmış olarak geliyor hatta. Sesi herkese hitap etmeyebilir ama dinleyin bir belki seversiniz.
Oyun amaçlı düşünüyorsanız: Akko V3 Silver Pro.
İş amaçlı ise: Akko penguin silent.
Genel amaçlı ise: Akko V3 piano Pro.
Bunları almak yerine cream blue aldım çünkü dediğim gibi sesi hoşuma gitti ama karar sizin.
10 15 güne elimde olacak bu switchler beklerseniz ses testi atarim size.
Sitede bitmez diye düşünüyorum beklerım 1,2 hafta, ılgılendıgınız ıcın cok teşekkür ederım gelınce tepkı suresını ve sesını gostermek ıcın bir vıdeo cekebılırsenız cok sevinırım.