mrtard50
Hectopat
Daha fazla
Bütçeniz için uygunsa Akko V3 Pro harika bir Switch’tir.Bazı switchler sadece + şeklinde fakat bazıları öyle değil. Ne farki var, hangisi daha iyi ve hangi switch alınmalı? Aula F75 kullanıyorum (model olarak normal bir öneri bir de Temu'dan bir öneriye ihtiyacım var) görseller sadece + mantığını göstermek için.
Eki Görüntüle 2359140Eki Görüntüle 2359141
Resimdeki Switch’lerde içi şeffaf olarak gözüken Switch’ler ışığı daha iyi yaymak için var diye biliyorum.Bazı switchler sadece + şeklinde fakat bazıları öyle değil. Ne farki var, hangisi daha iyi ve hangi switch alınmalı? Aula F75 kullanıyorum (model olarak normal bir öneri bir de Temu'dan bir öneriye ihtiyacım var) görseller sadece + mantığını göstermek için.
Bütçeniz için uygunsa Akko V3 Pro harika bir switch'tir.
Resimdeki Switch'lerde içi şeffaf olarak gözüken Switch'ler ışığı daha iyi yaymak için var diye biliyorum.
Bazı switchler sadece + şeklinde fakat bazıları öyle değil. Ne farki var, hangisi daha iyi ve hangi switch alınmalı? Aula F75 kullanıyorum (model olarak normal bir öneri bir de Temu'dan bir öneriye ihtiyacım var) görseller sadece + mantığını göstermek için.
Ben Akko V3 Pro Cream Blue aldım gelmesini bekliyorum.Bazı switchler sadece + şeklinde fakat bazıları öyle değil. Ne farki var, hangisi daha iyi ve hangi switch alınmalı? Aula F75 kullanıyorum (model olarak normal bir öneri bir de Temu'dan bir öneriye ihtiyacım var) görseller sadece + mantığını göstermek için.
Ben Akko V3 Pro cream blue aldım gelmesini bekliyorum.
Link atma şansın var mı?
![]()
Akko V3 Pro krem mavi anahtarı 5 Pin 45gf dokunsal anahtarı toz geçirmez kök ile uyumlu MX mekanik klavye (45 adet) - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Şu an indirimde 90 tanesi (Aula F75 84 tuşlu) 700TL'ye vergi ile 100TL'ye geliyor. Satıcı Akko'nun kendisi direkt.
Müthiş kaliteli bir switch. Özellikleri ile bu fiyattakilere fark atıyor. Hiçbir sorun çıkarmaz eminim. Yağlanmış olarak geliyor hatta. Sesi herkese hitap etmeyebilir ama dinleyin bi belki seversiniz.Akko'nun en ıyı swıtch ı bu mu yoksa daha ust modelı var mı bıldıgın.
Müthiş kaliteli bir switch. Özellikleri ile bu fiyattakilere fark atıyor. Hiçbir sorun çıkarmaz eminim. Yağlanmış olarak geliyor hatta. Sesi herkese hitap etmeyebilir ama dinleyin bir belki seversiniz.
Oyun amaçlı düşünüyorsanız: Akko V3 Silver Pro.
İş amaçlı ise: Akko penguin silent.
Genel amaçlı ise: Akko V3 piano Pro.
Bunları almak yerine cream blue aldım çünkü dediğim gibi sesi hoşuma gitti ama karar sizin.
10 15 güne elimde olacak bu switchler beklerseniz ses testi atarim size.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.