Aula F75 kabloyu takınca çalışmıyor

Eswaii

Hectopat
Daha fazla  
2.4GHz ile sorunsuz çalışıyor klavye bir anda çalışmayı durdurduğu için kabloyu takıp Firmware indireyim dedim. Firmware kurdum bilgisayarı yeniden başlattım ama kablolu çalışmıyor, kablosuz çalışıyor mu deneyeyim dedim çalıştı. Kabloyu takınca çalışmayı kesiyor. Işıkları var, FN tuşuna basınca W ve 4'ün altında beyaz ışık yanıyor ama renk modu değiştirilmiyor, FN+b çalışmıyor kısaca hiçbir şey yapamıyorum sadece ışıkları var ve FN'e basınca dediğim ışıkların altında beyaz yanıyor. Bir de şarj nasıl ediliyor? Bilgisayara kablo ile bağlayınca kendisini şarj ediyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.4GHz ile sorunsuz çalışıyor klavye bir anda çalışmayı durdurduğu için kabloyu takıp Firmware indireyim dedim. Firmware kurdum bilgisayarı yeniden başlattım ama kablolu çalışmıyor, kablosuz çalışıyor mu deneyeyim dedim çalıştı. Kabloyu takınca çalışmayı kesiyor. Işıkları var, FN tuşuna basınca W ve 4'ün altında beyaz ışık yanıyor ama renk modu değiştirilmiyor, FN+b çalışmıyor kısaca hiçbir şey yapamıyorum sadece ışıkları var ve FN'e basınca dediğim ışıkların altında beyaz yanıyor. Bir de şarj nasıl ediliyor? Bilgisayara kablo ile bağlayınca kendisini şarj ediyor mu?

Bilgisayara kablolu bir şekilde bagladıgınız zaman hem kullanabiliyorsunuz hem şarj oluyor fakat çalışmamasını anlamadım.

Kablolu kullanacağın zaman arkasındaki tuşu ortaya al
Öyle yapıyorum zaten dediğim gibi ışıkları falan yanıyor FN tuşuna basınca da dediğim tuşların altı beyaz oluyor ama ne bilgisayar görüyor ne de bir şey yapabiliyorum. FN + ESC bile çalışmıyor.

Tekrar denedim ve hiç bir şey yapmadan kendi kendine çalışmaya başladı. FN + B yapınca yukarıdaki yeşil bar sola veya sağa doğru azalıyor mu? Yoksa sadece kırmızı mı oluyor? Tam olarak nasıl anlaşılıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı