Aula F75 Kısayolları

Hocam bildirim kısmına bastığınızda çıkar rahatsız etme moduna almıs olabilirasiniz

Bilmiyorum hocam orasını ben sürekli rahatsız edmede kullandığım için. Eğer böyle ugraşmak istemiyosanız yukarıda dediğimiş yapın

Bugün bana beyazı da ulaştı arkadaşlar. Diğer konu mesaj gönderimine kapandığı için resimleri buraya ekliyorum. Switchlerini ve görüntüsünü merak eden arkadaşlar için. Leobog Reaper switchler ile geldi. Işıklar yukarı tarafa doğru bakıyor (monitör tarafına doğru).

tr tuşları nereden temin ettiniz

Onu yaptım da hala yazamıyorum.
kanka ctrl ve alt tusuna baslılı tutup q tusuna basarsan olur bendede olmuyodu dun ogrendım her eklentiyi ctrl ve alt tusuna basarak sonra o eklentı tusuna basarak yapabılırsın

Onu yaptım da hala yazamıyorum.
kanka ctrl ve alt tusuna baslılı tutup q tusuna basarsan olur bendede olmuyodu dun ogrendım her eklentiyi ctrl ve alt tusuna basarak sonra o eklentı tusuna basarak yapabılırsın

ben fabrikaya ayarlarına döndurdum hıcbı kısayol calışmıyor nasıl dondurenılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…