Aula F75 Kısayolları

Kılavuza bakarak kısayolları Türkçeleştirdim. Herkesin faydalanması için buraya yazıyorum.

Genel kısayollar
Windows moduna alma: FN+W
Renk modu değiştirme: FN+I (Enter'in üzerindeki tuş)
Renk değiştirme: FN+TAB
Işık parlaklık artırma: FN+Yukarı Ok
Işık parlaklık azaltma: FN+Aşağı Ok
Işık efekt hızı artırma: FN+Sağ Ok
Işık efekt hızı azaltma: FN+Sol Ok
Printscreen: FN+U
ESC (3 saniye basılı tutunca): Fabrika ayarları
Batarya seviyesini görme: FN+B (Bunu çok beğendim)

Multimedya kısayolları

Önceki şarkıya dön: FN+F7
Şarkıyı duraklat: FN+F8
Sonraki şarkıya geç: FN+F9
Sesi kapat (Mute): FN+F10
Sesi azalt: FN+F11
Sesi yükselt: FN+F12
Knob'a basılı tut: Ofis modu. Bu modda knob sesi kısıp açmaya yarar. Knob'a tıkladığınızda sesi kapatır.
Knob'a tekrar basılı tut: Oyun modu. Bu modda knob ışık efektlerini değiştirmeye ve ışık şiddetini kısıp açmaya yarar. Knob'a tıkladığınızda ışık efekti değişir.

Bugün bana beyazı da ulaştı arkadaşlar. Diğer konu mesaj gönderimine kapandığı için resimleri buraya ekliyorum. Switchlerini ve görüntüsünü merak eden arkadaşlar için. Leobog Reaper switchler ile geldi. Işıklar yukarı tarafa doğru bakıyor (monitör tarafına doğru).

Bugün bana beyazı da ulaştı arkadaşlar. Diğer konu mesaj gönderimine kapandığı için resimleri buraya ekliyorum. Switchlerini ve görüntüsünü merak eden arkadaşlar için. Leobog Reaper switchler ile geldi. Işıklar yukarı tarafa doğru bakıyor (monitör tarafına doğru).

tr tuşları nereden temin ettiniz

Onu yaptım da hala yazamıyorum.
kanka ctrl ve alt tusuna baslılı tutup q tusuna basarsan olur bendede olmuyodu dun ogrendım her eklentiyi ctrl ve alt tusuna basarak sonra o eklentı tusuna basarak yapabılırsın

Onu yaptım da hala yazamıyorum.
kanka ctrl ve alt tusuna baslılı tutup q tusuna basarsan olur bendede olmuyodu dun ogrendım her eklentiyi ctrl ve alt tusuna basarak sonra o eklentı tusuna basarak yapabılırsın

Kılavuza bakarak kısayolları Türkçeleştirdim. Herkesin faydalanması için buraya yazıyorum.

Genel kısayollar
Windows moduna alma: FN+W
Renk modu değiştirme: FN+I (Enter'in üzerindeki tuş)
Renk değiştirme: FN+TAB
Işık parlaklık artırma: FN+Yukarı Ok
Işık parlaklık azaltma: FN+Aşağı Ok
Işık efekt hızı artırma: FN+Sağ Ok
Işık efekt hızı azaltma: FN+Sol Ok
Printscreen: FN+U
ESC (3 saniye basılı tutunca): Fabrika ayarları
Batarya seviyesini görme: FN+B (Bunu çok beğendim)

Multimedya kısayolları

Önceki şarkıya dön: FN+F7
Şarkıyı duraklat: FN+F8
Sonraki şarkıya geç: FN+F9
Sesi kapat (Mute): FN+F10
Sesi azalt: FN+F11
Sesi yükselt: FN+F12
Knob'a basılı tut: Ofis modu. Bu modda knob sesi kısıp açmaya yarar. Knob'a tıkladığınızda sesi kapatır.
Knob'a tekrar basılı tut: Oyun modu. Bu modda knob ışık efektlerini değiştirmeye ve ışık şiddetini kısıp açmaya yarar. Knob'a tıkladığınızda ışık efekti değişir.

ben fabrikaya ayarlarına döndurdum hıcbı kısayol calışmıyor nasıl dondurenılırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı