Aula F75 klavye 1000 TL alınır mı?

BirKimse

Hectopat
Daha fazla  
Ürünün linki bu. Çok tok bir sese sahip ve indirimle yaklaşık 900 TL'ye geliyor. Fazla ucuz geldi bana neden böyle? Hasarlı falan mı? Alınır mı?

Temu direk satıcılarla buluşturduğundan bu kadar ucuz ve Temu indirim yapmış. Ben aldım senin de almanı önerim. Bunun muadili Ajazz AK820 Pro veya Max modeli onlar ise 3500-3000 TL arası bir şey bence direkt al.

Temu direk satıcılarla buluşturduğundan bu kadar ucuz ve Temu indirim yapmış. Ben aldım senin de almanı önerim. Bunun muadili Ajazz AK820 Pro veya Max modeli onlar ise 3500-3000 TL arası bir şey bence direkt al.

Bende Razer blackvidow V3 TKL var hocam pek klavye ihtiyacım yok ama merak ettim yani neden bu kadar ucuz diye. Bir de bu Temu yeni çıkmış sanırım AliExpress çakması gibi bir şey. Güvenilir mi ne dersiniz?

Bende Razer blackvidow V3 TKL var hocam pek klavye ihtiyacım yok ama merak ettim yani neden bu kadar ucuz diye. Bir de bu Temu yeni çıkmış sanırım AliExpress çakması gibi bir şey. Güvenilir mi ne dersiniz?
Güvenilir, tonla video yapıldı üzerine -buna PCHocası da dahil-
Bu kadar ucuz çünkü Çin'in nüfusu yaklaşık olarak tüm dünya nüfusunun 1/8'i, çok fazla yeraltı kaynakları ve bol bol fabrikaları var, o fabrikalarda da çalışacak tonla insanları var.

Bu klavyenin avantajı nedir? Bildiğim birşey değil. Fps oyunları oynarım. Arma 3 falan. İki renk te aynı mı özellik olarak?
Aynı klavye, switchlerde çok ufak farklılıklar var ama fark demeye bile değmez.
Yani kısacası tek fark, sesleri.

Bunun en büyük avantajı fiyatı, muadilleri 2-3000TL civarında geziyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı