Aula F75 mi Royal Kludge R75 mi?

iiTypeez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba klavye alacağım hem yay sesi yok hem de efsane sesi var ama tek sorunu benim için bilek desteği + numpad yoktu. Onları da ayrı ayrı Temu'dan alacağım (sağlam seçtim kontrol ettm) ama hangisinin RGB'si daha iyi? Ona göre almayı düşünüyorum. Aula'nın mı yoksa rknın mı ışıkları parlak? Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
zam gelmiş hocam mecbur royal kludgeye kaldık fakat windows 11 desteği yok galiba.
Hocam Win 11 desteği derken kastınız nedir? Klavyelerde Windows desteği denen durum 10-15 sene öncesinde kaldı. Klavye tak çalıştır şekilde. Eğer isterseniz yazılımını kurup ekstra ayarlar da yapabilirsiniz.

Aula F75 sarı sitede 2000-2500 arası fiyatlarda. Evet alan zamanında çok uyguna Temu'dan aldı ama o günler tarih oldu resmen. Bence 2-2.5 arası da ideal bir fiyat şu anda eğer kapalı kutu bulabilirseniz. Ayrıca elden almanızı tavsiye ederim. 2 ay öncesine kadar 1600-1700'dü sarı sitede. Hemen aldım birtane.

Hocam Win 11 desteği derken kastınız nedir? Klavyelerde Windows desteği denen durum 10-15 sene öncesinde kaldı. Klavye tak çalıştır şekilde. Eğer isterseniz yazılımını kurup ekstra ayarlar da yapabilirsiniz.

Aula F75 sarı sitede 2000-2500 arası fiyatlarda. Evet alan zamanında çok uyguna Temu'dan aldı ama o günler tarih oldu resmen. Bence 2-2.5 arası da ideal bir fiyat şu anda eğer kapalı kutu bulabilirseniz. Ayrıca elden almanızı tavsiye ederim. 2 ay öncesine kadar 1600-1700'dü sarı sitede. Hemen aldım birtane.
1737636234243.png
1737636249904.png
windows ile uyumludur diyor ama işletim sistemi kısmına windows 11 eklememişler. genede çalışır mı ? sarı site satıcılarına pek güvenmiyorum. sinerjiden almayı düşünüyorum. RK R87 Pro da creamy switch kullanılmış. R75 de Lineer creamy switch kullanılmış. İkisininde sesleri aynı mı yok R87'ninki daha mı tok çıkar. Ona göre alacağım. Aradaki switch farkı nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı