Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Temu'da olan bir fırsatı demiş. 800 liraya o klavye gayet güzel. Şu anda olsa 10-15 tane alırım. Alakasız falan değil. Aula F75 önermiş Temu'ya veya AliExpress'e tekrar gelir ise alınır demiş.
Soketleri hakkında bir bilgin var mı? bi ürünü önermeden önce araştırırsan sevinirim.
Üçü de iyi ama şu an piyasada sıfır F75'ler gereksiz pahalı. Rk 75'ler 2K civarı, AK820 Pro 3K civarında. Fazla vermek istemiyorsan rk da iş görür ama bütçen yetiyorsa AK820 Pro da alınır.
Sıfır ses istiyorsan silent switch en iyisi olur ama stok olarak silent switchle satılan klavye sayısı çok az.
Eğer hafif bir tok ses seni rahatsız etmiyorsa alınabilecek baya custom klavye var yani.
Bir de eğer önceliğin sessiz olmasıysa en sessizi alu87a diyebilirim.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Dediğim gibi en önceliğin sessizliklikse en iyisi bu olur ama hafif tok ses sorun olmaz diyorsan farklı şeyler de gösteririm.
klavyelerden pek anlamadığım için dediğinizi tam anlayamadım fakat şöyle bir şey yaptım ets oyununda tuş ekleme kısmından knoba motoru açma görevi verdim ve tuşa bastığımda oyun içinde çalıştı fakat aynı zamanda sesi kapattı
klavyelerden pek anlamadığım için dediğinizi tam anlayamadım fakat şöyle bir şey yaptım ets oyununda tuş ekleme kısmından knoba motoru açma görevi verdim ve tuşa bastığımda oyun içinde çalıştı fakat aynı zamanda sesi kapattı
VIA yazılımı ile bu tarz bir kısım çıkıyor karşınıza. Sonra sağ üstteki knob kısmına tıkladığınızda ekrandaki gibi 3 seçenek beliriyor. O kısımlardan işte knoba farklı özellikler atanabiliyor diye biliyorum ama emin olmak için size de bir sormak istemiştim.
Sıfır ses istiyorsan silent switch en iyisi olur ama stok olarak silent switchle satılan klavye sayısı çok az.
Eğer hafif bir tok ses seni rahatsız etmiyorsa alınabilecek baya custom klavye var yani.
Bir de eğer önceliğin sessiz olmasıysa en sessizi alu87a diyebilirim.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Dediğim gibi en önceliğin sessizliklikse en iyisi bu olur ama hafif tok ses sorun olmaz diyorsan farklı şeyler de gösteririm.