Aula F75 modlar arası geçiş yapmıyor

Aula'yı kaça bırakırsınız hocam? Alabilirim belki.
Hocam bı sifirlayim Windows moduna geçmezse öyle bakalım

Madlions MAD68HE veya Akko FUN60 önerebilirim, sesi Aula gibi değil fakat çok daha çeşitli ve güzel oldukları kesin.
Fiyatları üst seviyede hocam o fiyatlara daha güzel modeller bulunabilir fikrimce

Madlions mad68he veya Akko FUN60 önerebilirim, sesi Aula gibi değil fakat çok daha çeşitli ve güzel oldukları kesin.

FUN60 varken çok 68key takıntısı yoksa mad68 alınmamalı, arasındaki kalite farkı uçurum.

Fiyatları üst seviyede hocam o fiyatlara daha güzel modeller bulunabilir fikrimce
Bu fiyat aralağında en iyisidir hocam. Kendinize göre araştırıp 2sinden birini almanızı öneririm. Ben MAD68HE öneririm tabii ki de fakat çok fazla ayrılık gösteren bir konu Akko FUN60 Ve Madlions MAD68HE konusu.

Hocam Aula F75 Driverından FN tuşunu değiştirdiyseniz bir daha FNye atar mısınız? Ben de aynı sorunu yaşadım bunu yaptım ve düzeldi.

Son düzenleme:
Bu fiyat aralağında en iyisidir hocam. Kendinize göre araştırıp 2'sinden birini almanızı öneririm. Ben MAD68HE öneririm tabii ki de fakat çok fazla ayrılık gösteren bir konu Akko FUN60 Ve Madlions MAD68HE konusu.

Hocam Aula F75 Driverından FN tuşunu değiştirdiyseniz bir daha FN'ye atar mısınız? Ben de aynı sorunu yaşadım bunu yaptım ve düzeldi.

Hocam atamasını nasıl yapacağım acaba söyler misiniz, tam anlamadım zaten uygulamasını sıfırladım laptopu düzelmedi de

Hocam atamasını nasıl yapacağım acaba söyler misiniz, tam anlamadım zaten uygulamasını sıfırladım laptopu düzelmedi de

Bu ekrandan klavye üzerinde ki FN tuşuna tıklayın ardından sol alt kısımdaki FN tuşuna tıklayın ardından sağ orta tarafta ki kayıt tuşuna tıklayın.

Dosya Ekleri

• 1740933734496.png
    1740933734496.png
    413,7 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı