Aula F75 "@" nasıl yapılır?

Uygulamadan sağdaki CTRL tuşuna ALT Gr atamak en rahat yöntem.

ayarlardan klavyeyi once qwerty amerika birlesik devletlerini yukleyip klavyeyi gorev cubugundan sag altta tur yazcak onu eng english yapcaksin sonra shift 2 yaptiginda oluyor.
ayarlar>dil ve klavye seceneklerini duzenleyin>dil ekle>ingilizce amerika birlesik devletleri uluslararasi qwerty>ekleye basin>dil eklenin altinda turkce var isterseniz onu silin>dil eklenin altinda english var onu secin yada gorev cubugunda sag alttan secin english i orda tur yazcak yani turkish onu eng yani english yapcaksiniz>shift+2 yaparsaniz artik @ bu isareti yapabilirsiniz.

Aula F75 klavye almıştım bugün geldi. Klavyede Alt Gr tuşu olmadığı için @ yapamıyorum. CTRL + alt kombinasyonunu denedim o da olmuyor. Nasıl yapacağım?

CTRL + alt + Q olması lazım olmuyorsa bilmiyorum belki Windows modunda değildir.

bide ayarlar>dil ve klavye seceneklerini duzenleyin>en yukarida 5 tane secenek olacak ordan klavyeye basin>orda secme kismi olcak ordan abd uluslar arasina alcaksiniz.
son olarak biraz konu disi dil ekle kismindan turkceyi silerseniz baslat kismindaki seyler ingilizce olcak adlar degisecek onuda duzeltme yontemide
ayarlar>dil ve klavye seceneklerini duzenleyin>en yukarida gene o 5 tane secenekten 3 tanesini turkce yapin onlarin 3 de
1. windows ekrani
2. uygulamalar ve web siteleri
3. bolgesel bicim
bunlari turkce yapicaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…