Aula F75 "@" nasıl yapılır?

ayarlardan klavyeyi once qwerty amerika birlesik devletlerini yukleyip klavyeyi gorev cubugundan sag altta tur yazcak onu eng english yapcaksin sonra shift 2 yaptiginda oluyor.
ayarlar>dil ve klavye seceneklerini duzenleyin>dil ekle>ingilizce amerika birlesik devletleri uluslararasi qwerty>ekleye basin>dil eklenin altinda turkce var isterseniz onu silin>dil eklenin altinda english var onu secin yada gorev cubugunda sag alttan secin english i orda tur yazcak yani turkish onu eng yani english yapcaksiniz>shift+2 yaparsaniz artik @ bu isareti yapabilirsiniz.

Aula F75 klavye almıştım bugün geldi. Klavyede Alt Gr tuşu olmadığı için @ yapamıyorum. CTRL + alt kombinasyonunu denedim o da olmuyor. Nasıl yapacağım?

CTRL + alt + Q olması lazım olmuyorsa bilmiyorum belki Windows modunda değildir.

ayarlardan klavyeyi once qwerty amerika birlesik devletlerini yukleyip klavyeyi gorev cubugundan sag altta tur yazcak onu eng english yapcaksin sonra shift 2 yaptiginda oluyor.
ayarlar>dil ve klavye seceneklerini duzenleyin>dil ekle>ingilizce amerika birlesik devletleri uluslararasi qwerty>ekleye basin>dil eklenin altinda turkce var isterseniz onu silin>dil eklenin altinda english var onu secin yada gorev cubugunda sag alttan secin english i orda tur yazcak yani turkish onu eng yani english yapcaksiniz>shift+2 yaparsaniz artik @ bu isareti yapabilirsiniz.
bide ayarlar>dil ve klavye seceneklerini duzenleyin>en yukarida 5 tane secenek olacak ordan klavyeye basin>orda secme kismi olcak ordan abd uluslar arasina alcaksiniz.
son olarak biraz konu disi dil ekle kismindan turkceyi silerseniz baslat kismindaki seyler ingilizce olcak adlar degisecek onuda duzeltme yontemide
ayarlar>dil ve klavye seceneklerini duzenleyin>en yukarida gene o 5 tane secenekten 3 tanesini turkce yapin onlarin 3 de
1. windows ekrani
2. uygulamalar ve web siteleri
3. bolgesel bicim
bunlari turkce yapicaksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı