Emirhan Demirel
Hectopat
Daha fazla
Klavye muhteşem fakat 1079TL ile almanıza izin vereceğini sanmıyorum. O temizlik setinin daha uygunu var diye biliyorum.
Bu klavye cidden çok iyi mi? Temudan aldım bende 945 liraya. İndirim var dediler diye aldık amaMerhaba arkadaşlar bu klavyeyi almayı düşünüyorum Temu'dan. Daha iyilerini önerebilirsiniz. Yanına ekstra olarak temizlik kiti ekledim. Sipariş toplamı 1079 TL oldu herhangi bir sorun olur mu böyle alsam. Teşekkürler.
Evet doğru. Temizlik setinin daha uygunu vardı diye hatırlıyorum onu ekleyebilirsiniz.Hocam galiba satış fiyatı yazan kısım 1070'i geçmemesi gerekiyor. Birkaç bir şey ekledim 1070 TL'yi geçince uyarı çıkıyor. Tam emin değilim ama.
Hocam bu fiyatla almamda bir sıkıntı çıkar mı? Ona göre temizlik kitini çıkarıcam. Bir de kendi kartımla alsam sorun olur mu?Daha iyisi yok şuan için.
Yeni elime geçti sayılır, tek kelime ile muhteşem.Bu klavye cidden çok iyi mi? Temudan aldım bende 945 liraya. İndirim var dediler diye aldık ama
Sorun olmaz.Hocam bu fiyatla almamda bir sıkıntı çıkar mı? Ona göre temizlik kitini çıkarıcam. Bir de kendi kartımla alsam sorun olur mu?
Hayır sıkıntı yok. Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama için rahat edecekse sanal kart açabilirsin.Hocam bu fiyatla almamda bir sıkıntı çıkar mı? Ona göre temizlik kitini çıkarıcam. Bir de kendi kartımla alsam sorun olur mu?
Sorun olmaz, 1090₺ civarında ürün sipariş etmiştim gümrükten geçti.Merhaba arkadaşlar bu klavyeyi almayı düşünüyorum Temu'dan. Daha iyilerini önerebilirsiniz. Yanına ekstra olarak temizlik kiti ekledim. Sipariş toplamı 1079 TL oldu herhangi bir sorun olur mu böyle alsam. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.