Aula F75 nereden alınabilir?

Bütçe
4000

kuzey_Akgun1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i5-12400f CPU , RTX 4060 8GB GPU , 16GB RAM, 1TB SSD Windows 11 PRO
Sorudada yazdıgı gibi, klavye almayı düşünmüyordum. Ucuzken hiç bakmamıştım. Şu an stok kalmamış ve en çok önerilen klavye galiba şu an teemu stokları ne zaman yenilenir, ya da Trendyol'da 2800 TL alınır mı? O fiyata 4000 TL'ye kadar bütçem var 3000 TL'yi geçmezse güzel olur farklı onerilerinizi bekliyorum.

Sorudada yazdıgı gibi, klavye almayı düşünmüyordum. Ucuzken hiç bakmamıştım. Şu an stok kalmamış ve en çok önerilen klavye galiba şu an teemu stokları ne zaman yenilenir, ya da Trendyol'da 2800 TL alınır mı? O fiyata 4000 TL'ye kadar bütçem var 3000 TL'yi geçmezse güzel olur farklı onerilerinizi bekliyorum. Hocaben yeni sipariş ettim ve stok.

Hocam ben yeni sipariş ettim ve bitti bir de Trendyol'dan alma sakın Temu'dan indirime girme ihtimali az çünkü çok sattılar bir 2-3 aya girer muhtemelen. İlla Aula F75 istiyorsan stok yapanlardan alabilirsin ama bence Aula iyi bir tercih değil bekliyorum bakacağım ona göre yorumu güncellerim. Sarı site kullanabilirsin

Evet bu.

Hocam ben yeni sipariş ettim ve bitti bir de Trendyol'dan alma sakın Temu'dan indirime girme ihtimali az çünkü çok sattılar bir 2-3 aya girer muhtemelen. İlla Aula F75 istiyorsan stok yapanlardan alabilirsin ama bence Aula iyi bir tercih değil bekliyorum bakacağım ona göre yorumu güncellerim. Sarı site kullanabilirsin.

İlla Aula F75 olmasına gerek yok dedigim gibi farklı önerilerde bekliyorum Aula bu ara burada çok önerilmiş diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı