Neden aktarcaksın ki Aulanınkiler gayet iyi?Merhaba. Bende Gamepower Ogre RGB mekanik klavye var yalnız ürün bozuk gibi tam düzgün çalışmıyor üstüne soda döktüm onun tuşları veya switchleri Aula'ya aktarmalı mıyım siyah rengini aldım yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Bende Gamepower Ogre RGB mekanik klavye var yalnız ürün bozuk gibi tam düzgün çalışmıyor üstüne soda döktüm onun tuşları veya switchleri Aula'ya aktarmalı mıyım siyah rengini aldım yardımcı olur musunuz?
Ogre'nin 108 tane switchinin lehimlerini tek tek söküp F75'e tekrar takmaya üşenmiyorsan yap. Ama bunu yapmak attan inip eşşeğe binmek olur çünkü Ogre berbat bir klavye.Merhaba. Bende Gamepower Ogre RGB mekanik klavye var yalnız ürün bozuk gibi tam düzgün çalışmıyor üstüne soda döktüm onun tuşları veya switchleri Aula'ya aktarmalı mıyım siyah rengini aldım yardımcı olur musunuz?
Ogre'nin 108 tane switchinin lehimlerini tek tek söküp F75'e tekrar takmaya üşenmiyorsan yap. Ama bunu yapmak attan inip eşeğe binmek olur çünkü ogre berbat bir klavye.
Mantıklı değil. Ogre'yi çöpe atıp F75'i olduğu gibi kullanmanızı öneririm.Anladım, peki ogrenin klavye tuş takımını switch olmadan Aula F75e aktarmak mantıklı mı ışık sızmıyor olayı falan var ya.
ne dersiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.