Aula F75 özelleştirme yapılır mı?

SayDeath

Kilopat
Merhaba. Bende Gamepower Ogre RGB mekanik klavye var yalnız ürün bozuk gibi tam düzgün çalışmıyor üstüne soda döktüm onun tuşları veya switchleri Aula'ya aktarmalı mıyım siyah rengini aldım yardımcı olur musunuz?

Merhaba. Bende Gamepower Ogre RGB mekanik klavye var yalnız ürün bozuk gibi tam düzgün çalışmıyor üstüne soda döktüm onun tuşları veya switchleri Aula'ya aktarmalı mıyım siyah rengini aldım yardımcı olur musunuz?

Üstüne soda döktüysen bozuktur hem Aula'nın switchleri daha iyi ve ogrenin switchleriyle değişmiyor diye biliyorum Aula'nın switchleri.

Aula'nın switchleri güzel bence sesi hissiyatı switch takmana gerek yok hem soda asidik bir şey belki bir zaman sonra zararı olabilir de eğer takmak istediğin tuşlar lazer kesimse takabilirsin tuşlardan ışık sızmıyor çünkü

Ogre'nin 108 tane switchinin lehimlerini tek tek söküp F75'e tekrar takmaya üşenmiyorsan yap. Ama bunu yapmak attan inip eşşeğe binmek olur çünkü Ogre berbat bir klavye.

Ogre'nin 108 tane switchinin lehimlerini tek tek söküp F75'e tekrar takmaya üşenmiyorsan yap. Ama bunu yapmak attan inip eşeğe binmek olur çünkü ogre berbat bir klavye.

Anladım, peki ogrenin klavye tuş takımını switch olmadan Aula F75e aktarmak mantıklı mı ışık sızmıyor olayı falan var ya.

ne dersiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı