Aula F75 olayı nedir?

641429

Decipat
Son birkaç gündür forumda bir sürü Aula F75 konusu görüyorum. Bu klavyenin olayı nedir? Mükemmel bir klavye mi ne yani tam olarak?

Son birkaç gündür forumda bir sürü Aula F75 konusu görüyorum. Bu klavyenin olayı nedir? Mükemmel bir klavye mi ne yani tam olarak?
Üst düzey, rakipleri 3000TL bandında olan bir klavye 600TL bandında satılıyor.

Aslında çok üst düzey bir klavye değil fakat fiyatı çok uygun olunca herkes aldı.

İyi bir klavye olup fiyatı 3K olan klavye Temu'da 900 TL gibi bir fiyata geldiği için herkes aldı.

Evet üst düzey değil daha çok orta düzey diyebiliriz ederi 2400-2500 TL.
AK820Pro düzeyinde hocam çok üst düzey demeyebiliriz ama üst düzey klavyeler ile rakip.

AK820PRO düzeyinde hocam çok üst düzey demeyebiliriz ama üst düzey klavyeler ile rakip.
Yani AK820 Pro da üst düzey değil onun da ederi Max 2200-2300 falan gümrük sınırı düşürülmeden önce 2000'e çok rahat alınabiliyordu. Üst düzey klavye dediğiniz alüminyum olur veya manyetik switch klavye olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…