Üst düzey, rakipleri 3000TL bandında olan bir klavye 600TL bandında satılıyor.Son birkaç gündür forumda bir sürü Aula F75 konusu görüyorum. Bu klavyenin olayı nedir? Mükemmel bir klavye mi ne yani tam olarak?
Klavye mükemmel fakat patlamasının sebebi fiyatının vergilerle 800-950 arasına gelmesi.Son birkaç gündür forumda bir sürü Aula F75 konusu görüyorum. Bu klavyenin olayı nedir? Mükemmel bir klavye mi ne yani tam olarak?
Son birkaç gündür forumda bir sürü Aula F75 konusu görüyorum. Bu klavyenin olayı nedir? Mükemmel bir klavye mi ne yani tam olarak?
Evet üst düzey değil daha çok orta düzey diyebiliriz ederi 2400-2500 TL.Aslında çok üst düzey bir klavye değil fakat fiyatı çok uygun olunca herkes aldı.
AK820Pro düzeyinde hocam çok üst düzey demeyebiliriz ama üst düzey klavyeler ile rakip.Evet üst düzey değil daha çok orta düzey diyebiliriz ederi 2400-2500 TL.
Yani AK820 Pro da üst düzey değil onun da ederi Max 2200-2300 falan gümrük sınırı düşürülmeden önce 2000'e çok rahat alınabiliyordu. Üst düzey klavye dediğiniz alüminyum olur veya manyetik switch klavye olurAK820PRO düzeyinde hocam çok üst düzey demeyebiliriz ama üst düzey klavyeler ile rakip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.