Aula F75 sarjı 8 gündür bitmedi

pqfeek

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Aula F75 kullanıyorum, malum milli klavyemiz oldu, bende aldım konuya gelirsek 2.4GHz dongle modunda kullanıyorum full şarj etmiştim 7 ila 8 gündür aktif olarak günde 10 saat civarı aktif kullanıyorum ve ışıkları açık şekildedir, şunu belirtmek isterim sleep modu açık bence bu yüzden bayağıdır sarjı düşmedi ama şunu söylemek istiyorum 8 gündür klavyenin sarjı daha yeni 96 oldu, arkadaşlarım pili bozulmuştur diyor bence ağlıyorlar klavyenin sarjını hem klavye üzerinde FN+b ile hem de kablosuz üzerinden bağlanarak bakıyorum, sarjı yeni 96 oldu keşke herkes alabilseydi gerek modlarından gerek sesinden gerek performansından oldukça mutluyum hayatımda yaptığım en iyi yatırım olabilir. Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir? Klavyenin sarjı kaç saat dayanıyordu bir de. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar Aula F75 kullanıyorum, malum milli klavyemiz oldu, bende aldım konuya gelirsek 2.4GHz dongle modunda kullanıyorum full şarj etmiştim 7 ila 8 gündür aktif olarak günde 10 saat civarı aktif kullanıyorum ve ışıkları açık şekildedir, şunu belirtmek isterim sleep modu açık bence bu yüzden bayağıdır sarjı düşmedi ama şunu söylemek istiyorum 8 gündür klavyenin sarjı daha yeni 96 oldu, arkadaşlarım pili bozulmuştur diyor bence ağlıyorlar klavyenin sarjını hem klavye üzerinde FN+b ile hem de kablosuz üzerinden bağlanarak bakıyorum, sarjı yeni 96 oldu keşke herkes alabilseydi gerek modlarından gerek sesinden gerek performansından oldukça mutluyum hayatımda yaptığım en iyi yatırım olabilir. Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir? Klavyenin sarjı kaç saat dayanıyordu bir de. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Konuyla alakasız bir şey soracağım Aula F75 hala satiliyor mu?

Son zamanlarda herkes "milli klavye" tabirini kullanıyor; bu bana daha çok bir reklam kampanyası gibi geliyor. Aynı ifadeyi sürekli duymak, insanı ister istemez biraz soğutuyor. Şu an klavye ihtiyacım olmadığı için ürüne dair bir yorum yapamam, ancak bu konuda sadece bu fikrimi paylaşmak istedim.

17.5 saat pil garantisi sunuyordu ürün ama pil göstergesi olarak %96 nerede yazıyor?

17.5 saat pil garantisi sunuyordu ürün ama pil göstergesi olarak %96 nerede yazıyor?

FN+b yaparak kontrol ettiğimde 0'a kadar yanıyor 0 biraz kısık olsa da ayrıyeten BT ile bağlandığımdada bilgisayar üzerinden görebiliyorum fotoğraf ektedir.

Son zamanlarda herkes "milli klavye" tabirini kullanıyor; bu bana daha çok bir reklam kampanyası gibi geliyor. Aynı ifadeyi sürekli duymak, insanı ister istemez biraz soğutuyor. Şu an klavye ihtiyacım olmadığı için ürüne dair bir yorum yapamam, ancak bu konuda sadece bu fikrimi paylaşmak istedim.

Haklı olabilirsin ama milli klavye deme sebebimiz 25 binden fazla kişinin almış olması.

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-16_171009117.png
    resim_2024-12-16_171009117.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

Temu'dan almak zor değil. Ama ürün üretilmiyor artık. Kiminde çalışıyor kiminde 1 hafta da bozuluyor Facebook gruplarında 2500'lere kadar çıkarmaya çalıştılar fiyatı sonra modlar vs biraz sıkınca bunları fiyatları düşürdüler. Seveni kadar da sevmeyip sorun yaşayanı da çok. Oradan direk alınınca ucuz ama burada 5-6 tane alıp üstüne kar koyanlar olunca mantıksız. Ayrıca ürünü bilerek bozuldu deyip paralarını geri alanları okudukça çok üzüldüm bazı konularda çok milliyiz maalesef.

FN+b yaparak kontrol ettiğimde 0'a kadar yanıyor 0 biraz kısık olsa da ayrıyeten BT ile bağlandığımdada bilgisayar üzerinden görebiliyorum fotoğraf ektedir.

Haklı olabilirsin ama milli klavye deme sebebimiz 25 binden fazla kişinin almış olması.

Garip bir durum hocam benim de %90 olduğunda hızlı bir şekilde 0 oluyor.

Bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Ortalama günde bir iki saat kullanıyorum. Rgb ışık seviyesi kısık kullanıyorum en düşükten bir tık yukarıda. Parlak sevmiyorum çünkü. Bende de şarj hala 0 seviyesinde gösteriyor. Ne zaman azalacak merak ediyorum :) bu arada meraktan soruyorum. Oyun oynarken WİFİ ile mi yoksa bluetooth ile mi oynamak daha hızlı ve doğru bir karar olur? Ben WİFİ usb aparatı ile kullanıyorum.

Bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Ortalama günde bir iki saat kullanıyorum. RGB ışık seviyesi kısık kullanıyorum en düşükten bir tık yukarıda. Parlak sevmiyorum çünkü. Bende de şarj hala 0 seviyesinde gösteriyor. Ne zaman azalacak merak ediyorum :) bu arada meraktan soruyorum. Oyun oynarken Wi-Fi ile mi yoksa Bluetooth ile mi oynamak daha hızlı ve doğru bir karar olur? Ben Wi-Fi USB aparatı ile kullanıyorum.

Kablolu ve 2.4GHz daha hızlı diye görmüştüm bir yerde BT modunda daha gecikmeliymiş yine de bir araştırın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı