Aula F75 South facing ve North facing nedir?

South içerisinden 2 switch çıkan değil mi?

Arkadaşın attığı görüntüde southda premium ses, northda ise normal ses yazılmış. Deneyen var mı varklarını anlatabilecek biri ?

Arkadaşın attığı görüntüde southda premium ses, northda ise normal ses yazılmış. Deneyen var mı varklarını anlatabilecek biri?

Premium ses aslında göreceli ama çoğunluk öyle diyorsa öyledir diyebilirim. Benim siyah olan dün geldi ve sesi beni hiç rahatsız etmedi.

Premium ses aslında göreceli ama çoğunluk öyle diyorsa öyledir diyebilirim. Benim siyah olan dün geldi ve sesi beni hiç rahatsız etmedi.
Açıkçası sesi ne kadar az ise benim için o kadar iyi o yüzden bilerek almak istedim

Açıkçası sesi ne kadar az ise benim için o kadar iyi o yüzden bilerek almak istedim.

Ben aile evinde kalıyorum ve geceleride oyun oynuyorum yazı yazıyorum fakat şu an siyahını kullanıyorum ve sesi ciddi derecede bildiğimiz red blue switchler gibi cırtlak değil tok bir sesi. Size sesini dinletebilsem keşke.

15'inde geçtim 25'inde elime ulaştı nort geldi bana da.

Bende aynı şekilde. Ben kargo aracının benim evin yakınında olduğunu gördüm bir gittim dağıtacak paketleri kalmamış zaten az kalmıştı gittim aldım. Benim ilk defa mekanik klavyem oluyor ve siyah rengine bayıldım north geldi. Bir de beyazından sipariş verdim. Beyazını satmayı planlıyorum ilanını verdim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…