Aula F75 South facing ve North facing nedir?

Ben aile evinde kalıyorum ve geceleride oyun oynuyorum yazı yazıyorum fakat şu an siyahını kullanıyorum ve sesi ciddi derecede bildiğimiz red blue switchler gibi cırtlak değil tok bir sesi. Size sesini dinletebilsem keşke.
ya mesela kırmızı setichlerce switchten değil de tuşun tabana vurmasından akynaklı tak-tak sesi gelir ya onun gibi yüksek ses geliyor mu acaba. Sesinin tok olduğunu biliyorum fakat yine de bir tık fazla geldi gibi sesi. tabii kırmızı switche göre daha düşüktür tabii.

Ya mesela kırmızı setichlerce switchten değil de tuşun tabana vurmasından akynaklı tak-tak sesi gelir ya onun gibi yüksek ses geliyor mu acaba? Sesinin tok olduğunu biliyorum fakat yine de bir tık fazla geldi gibi sesi. Tabii kırmızı switche göre daha düşüktür tabii.

Şahsi görüşüm sert vursan bile o kadar ses çıkmayacak. Bende siyah mevcut beyazıda yolda geliyor hangisinin sesini beğenirsem öbürünü satacağım mesela. Şunu da söyleyeyim, ses çıkıp çıkmama olayı tamamen senin klavye tuşlarına basışına bağlı, çok sert basarsan sertlikten dolayı bir ihtimal ben düşük veriyorum taban sesi gelebilir fakat 5 katmanlı olduğu için klavye çıkacağından daha düşük ses çıkacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı