Adresi Türkiye seçince 12 dolar kargo ekledi. 70'li olan 32 dolara geliyor, 45'li olan ise 20 dolara geliyor, kargo dahil.Eğer kargo bedelini verirseniz 70'li bile alabilirsiniz, 26 doları geçmediğinden emin olun.
Adresi Türkiye seçince 12 dolar kargo ekledi. 70'li olan 32 dolara geliyor, 45'li olan ise 20 dolara geliyor, kargo dahil.
Clicky ile tactile farklı. Clicky'de bir geri dönüş sesi alırsınız ama Tactile'da o geri dönüşü ses olarak değil de basarken hissedersiniz. Ama bence alışırsınız zamanla. Reaper Switch'ler çok harika. İlla takacaksanız Akko'nun tactile switchleriyle değiştirin. Genelde benim arkadaşlarım Akko ile değiştirdiler. Hatta değiştiren birinden çıkan reaper Switch'leri satın almıştım. Kenarda yedek duruyorlar ileride bir Custom klavye toplarsam diye.
Hocam akkolara bütçe çıkmıyorsa bunlara bakın.Adresi Türkiye seçince 12 dolar kargo ekledi. 70'li olan 32 dolara geliyor, 45'li olan ise 20 dolara geliyor, kargo dahil.
Çok fazlada fark yok gibi.Hocam akkolara bütçe çıkmıyorsa bunlara bakın.
Kutsal Panda V2 Dokunsal Anahtar 55g 62g 67g POM Switche Mekanik Klavye Ãzel DIY 3 Pins Anahtarları Hot-Swap GKM67 TM680 Anne Pro - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Heilige Panda Tactiele toetsenbordschakelaar 3-pins 55g 62g 67g POM-as Mechanisch toetsenbord Aangepaste schakelaars Hot Plug DIY GK61 TM680 Anne 2 - AliExpress 7
GMKFans MMD Princess Switch Lineair Tactile 38/45/53/48/60g HIFI Geluid Mechanische toetsenbordschakelaars POM PTFE Materiaal Custom DIY - AliExpress 7
MMD Princess Switch V4 V3 V2 Lineair tastbaar gesmeerd HIFI-geluid Hot Swap Kits Accessoires Mechanisch toetsenbord Gaming-schakelaars - AliExpress 7
mmd princess alacaksanız sarı uçlu olanları alın, onlar tactile.
Aliexpress fiyatları üzerinden düşününce 35-50 adet civarında 8-10 euroluk fark oluşuyor. Attıklarımın 70-90 adetlisi akkonun 45 li fiyatıyla denk neredeyse.Çok fazlada fark yok gibi.
Kendim de kullanıyorum, baya güzel switchler ama arkadaş tactile istiyormuş sanırım.Gateron switch öneririm ben. Kaliteli oluyor özellikle milky yellow pro pek bir popüler.
Kendim de kullanıyorum, bayağı güzel switchler ama arkadaş tactile istiyormuş sanırım.
Aliexpressten almıştım hocam, red switch gibi linear switch almak isteyenlere hala bu ikisini öneririm. Baya tok sesleri var ikisinin de.Hocam nereden aldınız?