Aula F75 tekrar stok gelir mi?

Ben aldım şükür bitmeden fakat bu kadar çok satan ve stokları anında biten bir ürünün üretimini neden durdular merak ediyorum.

Alan aldı Sahibinden'de aldığı fiyatın üstüne koydu. Milletimiz şaşırtmamaya devam ediyor :)
Dünyanın her yerinde fiyatı düşen mal ithal edilir ülke içinde kârıyla beraber satılır buna da ithal ürün ticareti denir. Günümüzde "dropshipping" diye de adlandırılan bir satış yöntemi de var, adam ürünü almadan satıyor.Bu forumda al-sat işlemine "Karaborsa yapıyolar hüü." diye ağlayan hayatı bilgisayar ve ekrandan gördüklerinden ibaret olan çok garip bir kesim var. Hiç mi harçlık çıkartmak için bir şeyler alıp satmadınız? E-ticaret sitelerinde 2500 liraya satılan ürünü 1500 liraya satıyorlarmış, vay şerefsizler!

Son düzenleme:
Alan aldı Sahibinden'de aldığı fiyatın üstüne koydu. Milletimiz şaşırtmamaya devam ediyor :)

70 dolarlık klavyeyi 30 dolara alıp 45-50 dolar civarına satmalarında şaşırılacak bir durum yok. Daha ucuza mı vermeliler?

Dünyanın her yerinde fiyatı düşen mal ithal edilir ülke içinde kârıyla beraber satılır buna da ithal ürün ticareti denir. Günümüzde "dropshipping" diye de adlandırılan bir satış yöntemi de var, adam ürünü almadan satıyor. Bu forumda al-sat işlemine "karaborsa yapıyolar hüü." diye ağlayan hayatı bilgisayar ve ekrandan gördüklerinden ibaret olan çok garip bir kesim var. Hiç mi harçlık çıkartmak için bir şeyler alıp satmadınız? E-ticaret sitelerinde 2500 liraya satılan ürünü 1500 liraya satıyorlarmış, vay şerefsizler!

Alipda 3 5 üstüne koyana lafim yok 1kya almis 1.5k satiyor olur o kadar ancak Apex gibi kronik sorunlu bir modeli bile 2kya koyanlari gördük. Ticaretin fazlası firsatciliktir.

Dediğim gibi 1K alipda 1.5k satip harçlığını çıkarana ek gelir elde edene lafim yok ama bazısı zaten ülkem ekonomisinde ürüne her farkli fiyat verildiği için firsatciliga ceviriyor.

(Hayatim bilgisayar ekranindan ibaret degil baba meslegim ticaret az çok içindeyim işimiz bu olduğu halde bize 1'e gelen ürünü 2ye satipda piyasanın yüksekliğinden faydalanmadik. Üstüne bunu yapanlar maaş kira elektrik gibi çeşitli masraflardan muaflar ona rağmen ne kullanipda %100 kar etmeyi düşünüyorlar anlamadım.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı