Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 28 Kasım 2024 #61 mrtconcon dedi: Benim klavye geldi şu an oradan yazıyorum. Gayet keyifli sandığımdan daha iyi alet. RGB North Face geldi. Yedek de 4 switch koymuşlar. Bazı arkadaşlara göre sanırım kutu içeriği olarak şanslıyım. Genişletmek için tıkla... RGB North Face/ South Face tam olarak ne anlama geliyor?
mrtconcon dedi: Benim klavye geldi şu an oradan yazıyorum. Gayet keyifli sandığımdan daha iyi alet. RGB North Face geldi. Yedek de 4 switch koymuşlar. Bazı arkadaşlara göre sanırım kutu içeriği olarak şanslıyım. Genişletmek için tıkla... RGB North Face/ South Face tam olarak ne anlama geliyor?
Dogukappa Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #62 Frstghost dedi: RGB North Face/ South Face tam olarak ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... RGB'nin yönü North Face'lerde adı üstünde kuzeyden yani üst taraftan geliyor RGB south ise güneyden yani alt kısımdan veriyor
Frstghost dedi: RGB North Face/ South Face tam olarak ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... RGB'nin yönü North Face'lerde adı üstünde kuzeyden yani üst taraftan geliyor RGB south ise güneyden yani alt kısımdan veriyor
Salinabugabuup Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 2 28 Kasım 2024 #63 AdaBagcibasi dedi: Çok kısa süre içinde stoklar tükenebilir. Almak isteyen çabuk olsun derim. AULA F75 Genişletmek için tıkla... Her seferinde buraya yazıyorsunuz tabi tükenir
AdaBagcibasi dedi: Çok kısa süre içinde stoklar tükenebilir. Almak isteyen çabuk olsun derim. AULA F75 Genişletmek için tıkla... Her seferinde buraya yazıyorsunuz tabi tükenir
clowiax Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #64 Dogukappa dedi: RGB'nin yönü North Face'lerde adı üstünde kuzeyden yani üst taraftan geliyor RGB south ise güneyden yani alt kısımdan veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce Amazon.com.tr alınır mı? Tam 1kya geliyor.
Dogukappa dedi: RGB'nin yönü North Face'lerde adı üstünde kuzeyden yani üst taraftan geliyor RGB south ise güneyden yani alt kısımdan veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce Amazon.com.tr alınır mı? Tam 1kya geliyor.
Dogukappa Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #65 clowiax dedi: Hocam sizce Amazon.com.tr alınır mı? Tam 1kya geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede üstüne yok bu fiyatta öneri isteyenlere direkt bunu atıyorum zaten
clowiax dedi: Hocam sizce Amazon.com.tr alınır mı? Tam 1kya geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede üstüne yok bu fiyatta öneri isteyenlere direkt bunu atıyorum zaten
U Ufukhai Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #66 Bu ürünü takip eden var mı ? Bir daha stoklara ne zaman girer ?
clowiax Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #67 Ufukhai dedi: Bu ürünü takip eden var mı? Bir daha stoklara ne zaman girer? Genişletmek için tıkla... Bence girmez ama 2.el al satcılar sahibindene koymuş 1300e alınır.
Ufukhai dedi: Bu ürünü takip eden var mı? Bir daha stoklara ne zaman girer? Genişletmek için tıkla... Bence girmez ama 2.el al satcılar sahibindene koymuş 1300e alınır.