Elektronik AULA F75 tekrar stokta! Vergisiz 575 TL

Claw's Spectrum K1 mi? Aula F75 mi? arada sırada oyun oynuyorum, video edit yapıyorum. klavyenin tuşlarından tak tak tak ses çıkmasını sevmiyorum. öneriniz ne olur?
Ürün kaldırıldı hocam şuanda alamazsınız

Kargo ücretsiz yazıyor hocam varsa bir değeri yine de ekleyecekler mi?

Yurt dışı gümrüksüz alışveriş üst limiti 30 Euro'dan kargo bedeli dahil 30 Euro'ya düşürüldü.
Bunu görebildim sadece.

Stok geldi diyelim alırken 670 lira alt sınır dediği için başka bir ürün daha ekliyorum 30 euroyu geçiyor fiyat. 30 euro üstü vergi falan muhabbeti nasıl işliyor. Nasıl çözeriz bunu arkadaşlar.

Stok geldi diyelim alırken 670 lira alt sınır dediği için başka bir ürün daha ekliyorum 30 euroyu geçiyor fiyat. 30 euro üstü vergi falan muhabbeti nasıl işliyor. Nasıl çözeriz bunu arkadaşlar.

Sınır, şu an vergisiz 30 dolar*. Kargo ücretsiz olduğundan sepetine 1050TL'ye kadar ürün ekleyebilirsin. Zaten Temu gümrüge takılacagi zaman satın almana izin vermiyor. Sepetin 1050TL'nin üzerinde olamaz diye uyariyor.

*30 gün sonra resmi gazetede yayinlaninca 30 Dolar'a kargo ücreti de dahil.

Son düzenleme:
Sınır, vergisiz 30 dolar(kargo ücreti dahil). Suan kargo ücretsiz olduğundan sepetine 1050tl'ye kadar ürün ekleyebilirsin. Zaten Temu gümrüge takılacagi zaman satın almana izin vermiyor. Uyariyor sepetin 1050tl'nin üzerinde olamaz diye..
Daha resmi gazete yayınlanan başlamadı 30 gün sonra

Klavyeye uygun tuş takımı alınırsa iyi bence çünkü yazıları karanlıkta gözükmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı