Çözüldü Aula F75 tuş çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kasım1099

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, dün Temu'dan almış olduğum Aula F75 isimli klavye elime ulaştı kendi uygulamasında birkaç şeyi kurcalarken fabrika ayarlarına döndürdüm ve bir anda klavye çalışmamaya başladı ışıklar yanıyor fakat hiçbir tuş çalışmıyor biraz araştırma yaptığımda Firmware güncellemesini yaparsam düzeleceği yazılırken yaklaşık 30 dk beklememe rağmen güncelleme ilerlemiyor ve görseldeki şekilde kalıyor sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• guilded_image_r-5369718-529573.png
    guilded_image_r-5369718-529573.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 408
Bende de aynısı oldu kabloyu taktım yanındaki tuşu Çince yazıya çektim yüklemeyi başlattım bitince kapattım uygulamayı sonra kabloyu çek tak yaptım düzeldi.

Herkese merhaba, dün Temu'dan almış olduğum Aula F75 isimli klavye elime ulaştı kendi uygulamasında birkaç şeyi kurcalarken fabrika ayarlarına döndürdüm ve bir anda klavye çalışmamaya başladı ışıklar yanıyor fakat hiçbir tuş çalışmıyor biraz araştırma yaptığımda Firmware güncellemesini yaparsam düzeleceği yazılırken yaklaşık 30 dk beklememe rağmen güncelleme ilerlemiyor ve görseldeki şekilde kalıyor sebebi nedir?

Klavyenin sol üst ön kımsın da 3 adet seçenek bulunur ben 2 tanesini söyliyeceğim, 2.4GHz olan bilgisayarınıza taktığınız USB kablosu ile çalışmasını sağlar eğer ki PC'ye taktığınız da sinyal iletmiyorsa 2.4GHz'ye getirin, 2. olarak wired modu kısaca kablolu kutunun içinde gelen kablo ile bağlanmanızı hem kullanıp hem de şarj etmenizi sağlar, direk BT modunu cidden bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı