Aula F75 üretimden kaldırıldı

Edit : VPN ile İsveç'ten baktım gayet stoklarda var. Ürün TR için kaldırılmış.

Çin imalat usullerinden birisi. Aslında üretimden kalkmadı üretim çok zaman önce bitmiştir. Sistemleri şöyle işliyor:
Yapılacak malı belirliyorlar.
Boş fabrikayı alıyorlar.
Yapılacak parçaları belirliyorlar.
Yapılacak parçalar için makineleri alıyorlar.
  1. Plastik enjeksiyon lazım ,alıyorlar makineyi atıyorum 5 milyon üretim yapıyorlar. Makineleri satıyorlar.
  2. CNC lazım, alıyorlar CNC makinesini 5 milyon üretim yapıyorlar. Makineleri satıyorlar.
  3. Birleştirme yapılacak, işçi ve bant ne lazımsa alıyorlar 5 milyon malı üretip işçiyi salıp bantları satıyorlar.
  4. Boş fabrikayı satıp depoya geçiyorlar ve ihracat ofisleriyle irtibata geçiyorlar (bu noktada Çin'de çalışan tanıdıklarım var)
  5. Mal bittikten sonra değerlendiriyorlar, tekrar bu zahmete girmeye değerse döngü yeniden başlıyor.
Kısaca bu klavyeyi üreten adamlar Batman figürü yapmaya başlamış bile olabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
4.000TL olan klavyeyi yurt dışından 500TL'ye tedarik ediyorsunuz. Aula'da bunun farkına varıp üretimden kaldırdı. Zarar da ediyorlardı azcık.
Hiç sanmıyorum, 20 binden fazla sattılar. 1 ay stokları sürekli yenilendi. Farketmişlerdir.

Alıp iade edenlerden kaynaklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…