Ne boş bir mesaj.Gereksiz bir ilgi var bu klavyeye, nedenini anlamadım3 klavyem var birisi mini birisi Rampage Hydra RGB diğeride G513 Carbon GX Blue. Özentilik diyorum ben bu Aula F75 konusuna...
Uzun uzun yazmışsın, yazdıklarımdan bağımsız bomboş yazmışsın. Belli ki ya o klavyeye sahipsin ki aldığını yazmışsın zaten, yada onun ticaretinin peşindesin. Klavye Türkiye'de bir kaç reklam anlaşmalı xxx'ler tarafından tanıtım yapıldı, herkes "ooo süper klavye, bedava o fiyata" diyerek aldı. Hadi bakalım o klavyeyi kaç yıl kullanacak millet, göreceğiz. Gamepower F/P su geçirmez klavyeyi öve öve ballandıra ballandıra bütün xxx platformlarda yayınladılar, işin sonucu ne oldu? Error. Bunun gibi onlarca örnek sayarım da, dinleyip öğrenecek tipte değilsin. Linux'ta 2.4G bağlantıda gözle görülür gecikmesi var. Neden gecikme olduğunu teknik olarak yine yazardım, aç kendin araştır. Leobog Switch kullanıyorlar (sözde) ama fabrika perakden satış fiyatı 25$ civarlarında, klavye 20$. TamamNe boş bir mesaj.
Ne gereksiz ilgisi? Türkiye fiyatı ithalatçı garantili dandirik satıcıdan alırsan 3000TL, Amazon'dan alırsan 4000TL olan orijinal fiyatı için bile çok F/P custom tip bir klavyeden bahsediyoruz burada. Ben 750TL'ye aldım, insanlar 300-500-900TL'lere aldılar.
Aynı tip klavyeyi bahsettiğin markalardan TR'den alman için 4K+ ödemen lazım.
Tabii ki insanlar ilgi gösterecek. Saçma sapan sağda solda insanlara özenti mözenti diyorsunuz.
Anlamadığınızı çok belli etmeyin. Sanki her araba süren araba tamircisi oluyormuş gibi her kullanan kendini her şeyden anlıyor sanıyor ya bitiyorum buna.
İnsanları küçümseme, özenti ile suçlama. Hem de bir şey bilmediğin halde. Gamepower ile custom tip boyle bir klavyeyi yan yana koymandan, diger yazdıklarından zaten konuya cahilliğin belli oluyor. Teknik olarak yazarmış heh. Cahillligin mesajda buram buram kokmasa inanacağız.Uzun uzun yazmışsın, yazdıklarımdan bağımsız bomboş yazmışsın. Belli ki ya o klavyeye sahipsin ki aldığını yazmışsın zaten, yada onun ticaretinin peşindesin. Klavye Türkiye'de bir kaç reklam anlaşmalı xxx'ler tarafından tanıtım yapıldı, herkes "ooo süper klavye, bedava o fiyata" diyerek aldı. Hadi bakalım o klavyeyi kaç yıl kullanacak millet, göreceğiz. Gamepower F/P su geçirmez klavyeyi öve öve ballandıra ballandıra bütün xxx platformlarda yayınladılar, işin sonucu ne oldu? Error. Bunun gibi onlarca örnek sayarım da, dinleyip öğrenecek tipte değilsin. Linux'ta 2.4G bağlantıda gözle görülür gecikmesi var. Neden gecikme olduğunu teknik olarak yine yazardım, aç kendin araştır. Leobog Switch kullanıyorlar (sözde) ama fabrika perakden satış fiyatı 25$ civarlarında, klavye 20$. Tamam
İnsanları küçümseme, özenti ile suçlama. Hem de bir şey bilmediğin halde. Gamepower ile Custom tip boyle bir klavyeyi yan yana koymandan, diger yazdıklarından zaten konuya cahilliğin belli oluyor. Teknik olarak yazarmış heh. Cahillligin mesajda buram buram kokmasa inanacağız.
Ama hata bende senin gibi birine cevap yazdım.
Mesajdaki tek saçmalık ve cahillik o olsa...Hocam böyle cahil bir insanla tartışmaya girmeniz hata.
Gamepower'la karşılaştırdığı klavyeye bak![]()
Mesajdaki tek saçmalık ve cahillik o olsa...
YD övenlerin 70 dolara göre övdüğünü ve çok beğendiğini eklememe gerek yok de'mi? Biz ise 15$+12$ Çin fiyatından aldık TR'de.Arkadaşın bir konuda 1500 TL klavye önerisine Rampage yazdığını gördüm o dakikadan sonra zaten neyin ne olduğunu anlıyorsun. Bu arkadaşa göre bir klavyenin iyi olabilmesi için ömürlük olabilmesi için markasının SteelSeries Logitech veya komik ama "rimpıge" olması gerekiyor. Bilgi yok fikri var
Şu ana kadar Aula F75'i kullanan veya daha önceden yurt dışında kullanan insanlar bu klavyeyi övüyor iyi diyorsa çoğunluk bu yöndeyse evet bu iyi bir klavyedir ve sizin saçma fikriniz bu klavyenin ne kadar iyi olduğunu değiştirmiyor.
Yurt dışı övenlerin 70 dolara göre övdüğünü ve çok beğendiğini eklememe gerek yok de'mi? Biz ise 15$+12$ Çin fiyatından aldık TR'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.