Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aula driver indirin, sağ ctrl yi altgr olarak ayarlayabilirsiniz, turkce keycaps ile gerçekten kullanışlı oluyor, tek problemi bluetooth algılaması 4 5 saniye sürebiliyor uyku modundan sonra, win ile alt tuşu yer değiştirenler fn ve w birlikte bastığında düzeltebilir, esc nin yanindaki ışığı söndürmek için fn ve shifte basılı tutun, 2 veya 3 kez yapmanız gerekebilir.

Windows moduna alma olayını bulamadım da hocam ne yapmam gerekiyor acaba

FN+B tuşuna basınca sayıların altında yeşil ışık yanıyor sadece o kısımdan mı bahsediyorsunuz hocam? Kırmızı olunca da şarjı bitmiş ya da az kalmış mi oluyor?

Evet aynen öyle sanırım %20'nin altına düşünce kırmızı oluyor. Daha o kadar düşüremedik şarjı, %80 yeşilde benimki

O ışık ne işe yarıyor ki ben onu pil göstergesi sandım diger yuvarlagı da ses için sandım LED oranını ayarlıyormuş meger kendimiz ayar yapamıyoruz degil mi?

O ışığın ne olduğunu ben de öğrenemedim. Kullanıcı kılavuzunda şarj ışığı falan diyor ama anlamadım. Şarj bitiyor uyarısı falan veriyor herhalde. O yuvarlak topuzun üstüne bir 5 saniye kadar uzunca bas, LED ayarlamadan ses ayarlamaya geçiyor. Böylece çevirerek ses yükseltme kısma yaparsın 1 kez yine üstüne tıklayınca sessize alıyor sesi.

Son düzenleme:
Bu haberden sonra bir beyaz daha alasım geldi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…